dandygal Avatar

dandygal

reacties

  • [quote=AxeMan]- van 22:15-23:45 op Canvas - Duur 181 minuten Ik weet niet hoor, maar ergens mis ik een stukje dan toch? Of is dit deel 1 van tweeenhalf uur hehe[/quote] Misschien deel 1 en 2 achter elkaar? Of zo niet, wanneer komt dan deel 2? Weet iemand dit?

    als reactie op de film Nuremberg

  • Weet iemand of hier hart van Nederland tussendoor komt? Ik zie wel dat 20.30-23.20 een stuk langer is dan twee uur en een kwartier, maar twijfel of dat door de SBS6 giga reclameblokken komt of door HvN.

    als reactie op de film The Count of Monte Cristo

  • Geen rechttoe-rechtaan grappen waar je hard om kunt lachen misschien, maar wel hele subtiele, ironische humor boven het niveau van de wat plattere standaardkomedies.

    als reactie op de film The Royal Tenenbaums

  • Ik ben zelf een vrouw. Harde realiteit ;-)

    als reactie op de film Jerry Maguire

  • Ach, Tom Cruise is loosing ground. ;-) Al die toestanden met z'n scientology en z'n vrouwen en zo, daar gaat geen meisje meer voor. Ik bedoel, hoe lang kun je een man nog serieus nemen die een echo-apparaat heeft gekocht om met regelmaat te kunnen zien hoe het met zijn ongeboren kind gaat? (hoezo schadelijk) www.tomcruiseisnuts.com (slightly off topic, sorry!)

    als reactie op de film Jerry Maguire

  • [quote=Spider-Fan]Goede film. Alleen er zit geen één scene in waarin ze spaghetti eten, dus dat is een beetje een tegenvaller.[/quote] [quote=Drasko]Grapje? Je weet toch hopelijk wel waarom ze het spaghetti westerns noemen?[/quote] Ik eigenlijk niet. Wel eens van de term gehoord maar ik weet niet precies waar het vandaan komt. Kan iemand mij verlichten? :-D

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • [quote=niels01]meer info plzz[/quote] "waargebeurd" RTL-4 verhaal, what do you wanna know? :-D

    als reactie op de film Gone in a Heartbeat

  • [quote=Dr_Frickin_Evil]Praat toch normaal joh.[/quote] Het heet geloof ik "breezertaal", bijna iedereen van 15 jaar een jonger doet het. (neem eens een kijkje op het forum van Idols.nl, het is echt behoorlijk hopeloos) Of zouden ze gewoon niet kunnen sprellen? (slightly off topic, sorry!)

    als reactie op de film Fierce Creatures

  • Julia is geen klassieke schoonheid, maar zeker wel een actrice met karakter. Ik kijk ook heel graag naar haar.

    als reactie op de film I Love Trouble

  • Mwah, het is gewoon een feelgood film. Ik vind het wel leuk dat ze hem gemaakt heeft, volgens mij is er best een publiek voor. Je moet er niet teveel achter zoeken, dan word je ook niet teleurgesteld! Ik wist overigens niet dat het mogelijk was om zoveel bijvoeglijke naamwoorden te gebruiken in de beschrijving van één film! ;)

    als reactie op de film Crossroads