[ g r a s ] Avatar

[ g r a s ]

reacties

  • De krokodil was echt het minst slechte van de hele film..........er zat echt niemand in de film die wel kon acteren.

    als reactie op de film Crocodile

  • [quote=2004]"[i]wordt beïnvloedt[/i]" moet "[i]wordt beïnvloed[/i]" zijn natuurlijk... Voorbeelden: "[i]Hij beïnvloedt de loop der geschiedenis[/i]" "[i]De loop der geschiedenis wordt door hem beïnvloed[/i]"[/quote] Lees jij weleens reacties van anderen? Dan val je minder in herhaling. Dat is stijltechnisch ook beter leesbaar.

    als reactie op de film American History X

  • [quote=Emir]"besluit Derek een aantal mensen, waaronder z'n broertje, een lesje te leren." Nu klinkt het alsof hij zijn broertje gaat vermoorden. Damn wat is FT slecht in korte samenvattingen..[/quote] Dus volgens jou is iemand een lesje leren hetzelfde als iemand vermoorden?

    als reactie op de film American History X

  • Een erg goede, maar ook beangstigende film. Tis dichterbij dan je denkt in het echte leven. Goed acteerwerk van de beide Edwards. Moet je gewoon in je kast hebben staan als filmliefhebber, want die koop je op iedere hoek van de straat voor 5 euro. Klapper is toch wel [spoiler] de sterfscene op de stoeprand [/spoiler] Gatver, ik krijg er weer kippevel van!

    als reactie op de film American History X

  • De enige reden om destijds naar deze film te gaan was de trailer van The Animatrix. We waren praktisch alleen in de bioscoop op tweede Paasdag. En het enige dat ik heb onthouden waren die scheten....... Er zijn betere films gemaakt van verhalen van King, maar ook weer niet zoveel......

    als reactie op de film Dreamcatcher

  • Echt een goede Dracula film die op breedbeeld en met dolby nog veel beter is. Gewoon op dvd kijken dus!

    als reactie op de film Dracula

  • [quote=Cee van Lleef] P.S. :-S Hou op met vloeken door steeds te refereren aan dat gedrocht AvP.[/quote] Wat bedoel je met vloeken? Hoe je ook wendt of keert, je kunt de verwijzing toch moeilijk ontkennen? Kwalitatief zou ik ze niet eens durven vergelijken (de alien-reeks en predator), als je dat bedoelt......

    als reactie op de film Predator 2