[ g r a s ] Avatar

[ g r a s ]

Laatste reviews

The Transporter(2002)

"...Niet nadenken, gewoon kijken dacht ik zo. Als je de film niet serieus neemt, dan kan íe er best mee door. Tis een luchtige vechtfilm met weinig..."

Predator 2(1990)

"...Dit deel is helemaal niet te vergelijken met Predator. Deel 1 had Arnie, het wezen was nieuw en pas laat volledig in beeld en er zat een andere vorm..."

Laatste reacties

"...Als acteur is Arnie mijn (jeugd)held en kan hij maar weinig verkeerd doen, als gouverneur heb ik zo mijn bedenkingen. Wat de combinatie van deze twee in een film doet, vraag ik me af............"
Arnold is back!
"...[quote=Thiver]Maar als dat zo is, geldt ook het omgekeerde: de bioscoop heeft ook niet de taak hierover na te denken en dus te besluiten de kijker dergelijke films te onthouden.[/quote] Wel mijn hele reactie quoten, want wat zeg ik in de eerste al......"
Pathé weigert Stella's Oorlog
"...Of je het nu wel of niet eens bent met het standpunt van Pathé, maakt in de discussie niets uit. Ze bepalen toch zeker zelf welke films ze wel of niet draaien? Of hieraan een financieel of ander argument ten grondslag ligt is niet ter zake doende. H......"
Pathé weigert Stella's Oorlog
"..."Oops. Video not available" Even nieuwe link plaatsen........."
Saw V teaser
"...Wat een 'geluk' dat Ledger dood is, anders had de film het uiteraard stukken minder gedaan...."
Dark Knight pakt ook weekendrecord

laatste ratings

watchlist

[ g r a s ] heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.