[ g r a s ] Avatar

[ g r a s ]

Laatste reviews

The Transporter(2002)

"...Niet nadenken, gewoon kijken dacht ik zo. Als je de film niet serieus neemt, dan kan íe er best mee door. Tis een luchtige vechtfilm met weinig..."

Predator 2(1990)

"...Dit deel is helemaal niet te vergelijken met Predator. Deel 1 had Arnie, het wezen was nieuw en pas laat volledig in beeld en er zat een andere vorm..."

Laatste reacties

"...De krokodil was echt het minst slechte van de hele film..........er zat echt niemand in de film die wel kon acteren...."
Crocodile
"...[quote=2004]"[i]wordt beïnvloedt[/i]" moet "[i]wordt beïnvloed[/i]" zijn natuurlijk... Voorbeelden: "[i]Hij beïnvloedt de loop der geschiedenis[/i]" "[i]De loop der geschiedenis wordt door hem beïnvloed[/i]"[/quote] Lees jij weleens reacties......"
American History X
"...[quote=Emir]"besluit Derek een aantal mensen, waaronder z'n broertje, een lesje te leren." Nu klinkt het alsof hij zijn broertje gaat vermoorden. Damn wat is FT slecht in korte samenvattingen..[/quote] Dus volgens jou is iemand een lesje leren......"
American History X
"...Een erg goede, maar ook beangstigende film. Tis dichterbij dan je denkt in het echte leven. Goed acteerwerk van de beide Edwards. Moet je gewoon in je kast hebben staan als filmliefhebber, want die koop je op iedere hoek van de straat voor 5 euro......."
American History X
"...De enige reden om destijds naar deze film te gaan was de trailer van The Animatrix. We waren praktisch alleen in de bioscoop op tweede Paasdag. En het enige dat ik heb onthouden waren die scheten....... Er zijn betere films gemaakt van verhalen van......"
Dreamcatcher

laatste ratings

watchlist

[ g r a s ] heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.