RayDeIndo Avatar

RayDeIndo

Laatste reviews

Dragon: The Bruce Lee Story(1993)

"...Deze is voor TrevorB100,hij vind dit 1 van de betere films van Bruce Lee,nou ten 1ste was hij al in '83 dood,Bruce Lee is Overleden tijdens het maken..."

Laatste reacties

"...Mooie film,echt commercieel,humor en actie. voor zulke films zou je thuis kunnen blijven,ik dan. wat anderen ervan vinden,en die hem nog niet gezien hebben,moeten er maar naar gaan kijken. moeten hoeft niet natuurlijk,voor R de niro en e Murphy fa......"
Showtime
"...[quote=TreverB100]coen ook[/quote] is dit je eerste film die je DENKT te zien van bruce Lee,deze film gaat over zijn leven,Hij is immers in tijdens de op- name's van the game off death overleden,dus als jij dit 1 van de betere films vind van B LEE,......"
Dragon: The Bruce Lee Story
"...Ik ken deze film niet,en als ik naar de cijfers kijk,is het dus NIETS.maarja wat moet je anders kijken op woensdag?2030uur wel op Ned2 halve finale kijken! Hoop dat de film wat is,vind Tom Sizemore wel een goeie acteur,K w w w,=Kiek wah wat wot..."
The Relic
"...Best een leuk filmpje,met echte Amerikaanse humor en een echte Papagaai die zo stoned als een aap door het huis zweeft.naked gun achtig,vind ik...."
My Boss's Daughter
"...[quote=RayDeIndo]waardeloze film,maar alleen om Demi te zen zou ik er al naar kijken. Als ze mij een bod doen voor 1 nacht met mijn vriendin,voor 5000€ vind ik het ook wel ok,op dit moment ook wel voor 500€ iedergeval de film is............... k zel......"
Indecent Proposal

laatste ratings

RayDeIndo heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

RayDeIndo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.