RayDeIndo Avatar

RayDeIndo

reacties

  • Mooie film,echt commercieel,humor en actie. voor zulke films zou je thuis kunnen blijven,ik dan. wat anderen ervan vinden,en die hem nog niet gezien hebben,moeten er maar naar gaan kijken. moeten hoeft niet natuurlijk,voor R de niro en e Murphy fans ,echt een mooie,goeie film! Imand commentaar,bekiek 't dan maar !!!!!!

    als reactie op de film Showtime

  • [quote=TreverB100]coen ook[/quote] is dit je eerste film die je DENKT te zien van bruce Lee,deze film gaat over zijn leven,Hij is immers in tijdens de op- name's van the game off death overleden,dus als jij dit 1 van de betere films vind van B LEE,zou ik eerst wat over hem opzoeken zodat je mee kan kletsen over de film en de acteur !!!, Sorry moest het kwijt!

    als reactie op de film Dragon: The Bruce Lee Story

  • Ik ken deze film niet,en als ik naar de cijfers kijk,is het dus NIETS.maarja wat moet je anders kijken op woensdag?2030uur wel op Ned2 halve finale kijken! Hoop dat de film wat is,vind Tom Sizemore wel een goeie acteur,K w w w,=Kiek wah wat wot

    als reactie op de film The Relic

  • Best een leuk filmpje,met echte Amerikaanse humor en een echte Papagaai die zo stoned als een aap door het huis zweeft.naked gun achtig,vind ik.

    als reactie op de film My Boss's Daughter

  • [quote=RayDeIndo]waardeloze film,maar alleen om Demi te zen zou ik er al naar kijken. Als ze mij een bod doen voor 1 nacht met mijn vriendin,voor 5000€ vind ik het ook wel ok,op dit moment ook wel voor 500€ iedergeval de film is............... k zelfs met de hoofd letter K[/quote] jaloers op een man die een beetje geld heeft? geeft niet,wie zou jou 1 miljoen bieden voor dat ding!

    als reactie op de film Indecent Proposal

  • Waardeloze film,maar alleen om Demi te zen zou ik er al naar kijken. Als ze mij een bod doen voor 1 nacht met mijn vriendin,voor 5000€ vind ik het ook wel ok,op dit moment ook wel voor 500€ iedergeval de film is............... k zelfs met de hoofd letter K

    als reactie op de film Indecent Proposal

  • Jullie zijn ook erg UP to DATE ( DUSSS NOT !!! ) zoek mij eigen de pleuris in de gids,die film komt er niet eens op,hoe STOM/DOM kun je zijn !!!

    als reactie op de film L.A. Confidential

  • [quote=Matthew]zoals bij zoveel films moeten ze geen vervolg maken ook bij deze hadden ze beter hun tijd en geld ergens anders in kunnen steken.[/quote] Deze film hadden ze HELEMAAL NIET MAKEN !! Zonder van 't geld.Een Goeie Actie film met hun beide in de hoofdrol was beter geweest !!!!

    als reactie op de film Men in Black II

  • De grootste SCHIJT film die ik ooit heb gezien! Jammer dat Will Smith,zich uitleend aan zo'n film! Had zeker geld nodig,maar over smaak valt niet te twisten.

    als reactie op de film Men in Black II

  • [quote=RayDeIndo]best een mooie film/verhaal,wat een feit is,is dat als je tijd nou eenmaal komt,dan ontkom je niet aan de dood! We zijn immers geb om dood tegaan. moeite waard om ernaar tekijken!!!Inmiddels is deel 3 al in de bioscoop!!![/quote] 7

    als reactie op de film Final Destination 2

  • Nederland moest zich schamen,om zo'n film te maken/uitzenden.Jammer dat T Simic zich uitleend als een dom blondje,die zich laat .... voor???ja voor wat eigenlijk.Nee Hollandse Troep vind ik dit,maar da;s mijn mening.

    als reactie op de film Flodder 3

  • Best een mooie film/verhaal,wat een feit is,is dat als je tijd nou eenmaal komt,dan ontkom je niet aan de dood! We zijn immers geb om dood tegaan. moeite waard om ernaar tekijken!!!Inmiddels is deel 3 al in de bioscoop!!!

    als reactie op de film Final Destination 2

  • Echt een film voor mensen die huilen bij films,ook deze is erg onwaarschijnlijk,zeker een film voor de vrouwen,alleen na het zien van Striptease had ik de rol van P zwayze,wel willen spelen,als ik hier een cijfer moest voor geven toch wel een 6,alleen omdat Demi m erin speelt.

    als reactie op de film Ghost

  • Ken de film niet,maar deze film lijkt me opzich erg waardeloos,onwaarschijnlijk,etc etc.cijfer -1,komt mede doordat ik niet van SF films hou Ray de Indo

    als reactie op de film Pitch Black