sirozner Avatar

sirozner

Laatste reviews

Super Size Me(2004)

"...Het is zo grappig dat iedereen maar loopt te bashen op het McDonalds verhaal in de docu. Waarschijnlijk hebben die mensen de rest niet gezien, want..."

Simon(2004)

"...Ik heb hem net ook gezien. Op zich wel wat cliche's, maar niet ongepast. Hij was heel erg mooi sentimenteel. Aan het begin van de film erg vrolijk...."

Laatste reacties

"...Slechte film! [spoiler]Het is een nikszeggend verhaal en halverwege begint het sort of opnieuw, maar dan om z'n best te doen of zoiets.[/spoiler] Domer van jewelste... dejavu is leuker..."
Next
"...You can dance if you want to! Na 10 jaar ken ik het nog steeds uit mijn hoofd. Vroeger die film wel 100 keer gezien. Ge-wel-dig! Zal nu wel geen reet meer aan zijn, ik ben nu oud en volwassen ;) Heerlijk stompzinnen en een geweldige no-brainer...."
Bio-Dome
"...[quote=onbekend]maar liever zonder reclame[/quote]*zucht* dan koop je de dvd :B..."
"Dinotopia"
"...Ik neem aan dat dit in het rijtje van the net, basic instinct, speed en cruel intentions past? Deel twee is een remake van deel één alleen in een andere setting (en zonder de hoofdrol spelers, want die zijn niet gek)..."
8MM 2
"...Overhypte film. Er klopt ook niets in de film vind ik. Beetje van het type: kijk-mij-eens-lekker-een-cult-film-regisseren. Einde is dan ook beetje vermoeiend en voorspelbaar......"
eXistenZ

laatste ratings

sirozner heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

sirozner heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.