trashit Avatar

trashit

Laatste reviews

trashit heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Maanden uitgekeken naar het avondje Terminator 4 in de bioscoop, en mijn eerste reactie na einde van de film was: "dit deel is totaal overbodig". Ik miste de spanning (achtervolging), ik zag veel onlogische plots, en op het einde dacht ik even dat......"
Terminator Salvation
"...Ik heb het boek paar jaar terug gelezen, en vandaag de film gezien. Mijn reactie: ik had 'm beter niet kunnen kijken. Wat je in de film ziet klopt wel met het boek, maar de film mist de spanning van het boek. Dat is het manco. Verder ziet het er a......"
Angels & Demons - Het Bernini Mysterie
"...Ik zeg: deze film is steengoed binnen dit genre! Veel verhaal, goed uitgewerkte karakters, lekker tempo, mooie screens; de vertolking van Capt. Kirk = super gecast. De stem, het hoofd, de trekjes: het klopt allemaal. Kijken dus! 1 minpunt......"
Star Trek
"...Tweede keer dat ik 'm zie (nu op tv) na premiere in bioscoop. Wat een vette actie film!!! Kijken dus!..."
Mission: Impossible III
"...Wat een kutfilm. hier de recensies gelezen, die normaliter wel overeen komt met wat wij van films denken/vinden. Maar vandaag.... nee... langdradig en een onbevredigend einde. Hoef ik niet nog een keer te zien. Lijkt op NCFOM... gisteren nog 1......"
There Will Be Blood

laatste ratings

watchlist

trashit heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.