Martino Avatar

Martino

Laatste reviews

Riding the Bullet(2004)

"...Matige Stephen King verfilming door Kings huisregisseur Mick Garris die eerder al goedkope piepschuimversies maakte van The Stand, de ellenlange..."

Wimbledon(2004)

"...Hele aardige film. Wel beetje een meidenfilm natuurlijk maar ik kon hem heel aaridg uitzitten. Je hoeft niet van tennis te houden om hem leuk te..."

The Lawnmower Man(1992)

"...Groot misverstand over Stephen King. Deze film is niet gebasseerd op zijn verhaal. Het oorspronkelijke verhaal van Stephen King gaat over een man..."

Laatste reacties

"...Wederom een remake van Japanse horror. Ik heb deze niet gezien maar er wel twijfelachtige verhalen over gehoord...."
Dark Water
"...Paradise Now was twee jaar geleden uitgebreid in het nieuws omdat het een deels palestijnse deels Nederlandse productie is die een kanshebber was voor de oscar voor beste buitenalndse film...."
Paradise Now
"...Gabsseerd op de tv serie die op haar beurt weer was gebasseerd op de horrorcomics uit de jaren 50. Vrij matige film trouwens,.. Vooral leuk voor mensen die de comics nog kennen...."
"Tales from the Crypt"
"...Uitzuigers! Gewoon twee keer kaartjes verkopen voor 1 film. En boeken moet je niet integraal verfilmen. Kill your darlings. Ik vond boek 5 erg langdradig en de film prima op maat...."
Laatste Potter in tweeën
"...Best aardig vermaak hoor. Valt natuurlijk in het niet bij de duistere London versie! De special efffects zijn lekker jaren '90 met blokkige weerwolven...."
An American Werewolf in Paris

laatste ratings

Martino heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Martino heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.