Wowlymowly Avatar

Wowlymowly

Laatste reviews

Ghost Rider(2007)

"...Ik was blij verbaasd wéér een goede film te zien uit de MARVEL-stal. Ik vond de verhaallijn ook heel erg dun, maar wat wil je bij een..."

Laatste reacties

"...Dit is een echte klassieker voor kids. Ik kan me nog levendig herinneren dat ik nadat ik de film zag nog vaak aan die film heb teruggedacht! Wowly..."
The Goonies
"...Echt jeugdsentiment! En wij hadden vroeger dat spel op de commodore ook!! Zou net best nog eens willen proberen. Deel 1 verreweg de beste, een van de weinige films waarin bill murray goed speelt in een team. Wowly..."
Ghostbusters
"...Knappe film, met vele mooie elementen. Teveel hollywood naar mijn zin, maar hé, mel moet ook zijn films kunnen slijten! Toch? Tja, wat dat bloederige betreft, hij ís gewoon realistisch bloederig. Maar liever dat dan er een te gepolijste versie voo......"
Apocalypto
"...Fantastische film van Bill Murray. Ik kan me geen andere acteur voorstellen dit dit zo kan brengen, echt uniek. De situaties waarin hij voorkomt zijn echt te bizar voor woorden, erg leuk uitgewerkt. Mooiste stukkie is als ie contact maakt via zijn......"
The Man Who Knew Too Little

laatste ratings

Wowlymowly heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Wowlymowly heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.