Ghost Rider (2007)

Hell Is About To Be Unleashed

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Ik blijf bij mijn eerdere mening, mooie film die het vooral moet hebben van de speciale effecten.
Nicolas Cage heeft al betere dingen laten zien (slechter ook trouwens) dan in deze film.
Maar het is leuk.

Commentaar 2007:
Mooie film, goed geacteerd, prachtige stunts en special effects.
Alleen, ik vind dat Nicolas Cage niet goed is in zulke rollen, daar had men een andere acteur voor kunnen kiezen.
Peter Fonda daarentegen was wel goed in zijn rol, en het was leuk hem nog eens aan het werk te zien.
Ook Eva Mendes is goed ik haar rol en altijd leuk om zien.
Maar het verhaal had beter uitgewerkt kunnen worden, in het begin van de film was het allemaal een beetje verwarrend, naar het einde toe wat beter.
Toch heb ik best genoten van deze prent, al was het maar om de soms verbluffende special effects.

Wowlymowly

Avatar

Ik was blij verbaasd wéér een goede film te zien uit de MARVEL-stal. Ik vond de verhaallijn ook heel erg dun, maar wat wil je bij een comic-verfilming? Dat het ook beter kan kan weet ik best, maar ik heb me toch buitengewoon goed vermaakt. Ik vond de special effects zeer mooi om te zien, en ook het geluid van de chopper was heel erg mooi.

Echter, wanneer gaan ze nog eens een manier vinden om motorrijders in close-up goed te filmen, ipv dat ze op een trailer komen te staan waar de filmcrew bij staat. Dat doet bij mij enorm afbreuk aan de beleving van het "motorrijder"-idee. Ook Nicolas Cage wordt, ondanks dat het geen bijzonder slechte acteur is, wel een beetje eenzijdig. Nog niet zo erg als Tom Cruise, of nog erger Tom Hanks, maar hij weet niet meer zijn personage overtuigend neer te zetten. het blijft Nicolas Cage, ipv de ghostrider. Ik ben er altijd wel van gecharmeerd dat er een wat onbekendere acteur met wat meer diepgang wordt gekozen.

Desalniettemin was er heel erg veel moois te zien, en de dame in kwestie is bijzonder "sex-radiated". Ook de vechtscene's waren zoals het bij MARVEL hoort. Je ziet er nog net geen "BAM!" "AARGH!" en "KLOINK!" bij staan :E

Dus, lekker gaan kijken, het concept van de ghostrider staat als een huis!

[rating 7,5]

Wowly