fabbie Avatar

fabbie

Laatste reviews

Henry: Portrait of a Serial Killer(1986)

"...Volgens mij vindt ie m niet zo geweldig.. ik heb de film gisteren gezien en vind m ook niet zo goed.. maar om het een zaad-film te noemen gaat ook..."

Saw III(2006)

"...Ben 'em zaterdag gaan kijken en hij was geweldig!! na 10 minuten liepen de eerste mensen de zaal al uit.. dus dat zegt al genoeg over de smerige..."

Laatste reacties

"...Ow jee.. alweer Cry Baby op tv. Dit is ,naast Tremors, misschien wel de slechtste film die ik ooit heb gezien. Ik houd totaal niet van dit genre, maar probeer daar nooit op af te gaan voor ik een film ga kijken. Maar deze film is zo suf en ik heb moe......"
Cry-Baby
"...Wosko Jagora, een erg goede recensie die niets verklapt over het verhaal. En ik moet zeggen dat ik het voor het grootste deel ook met je eens ben. Minder humor, een aantal uiterst vreemde wendingen (onder andere om Elizabeth Swann meer in de spotligh......"
Pirates of the Caribbean: At World’s End
"...Geweldige film.. niet te geloven dat Veronica hem maar 3 sterren geeft..."
John Q
"...Soo.. wat een negativiteit allemaal. Zijn jullie nou zo negatief over Hannibal Rising omdat hij niet kan tippen aan The Silence (daar zijn er maar weinig van), of zijn jullie zo negatief omdat het gewoon een erg slechte film zou zijn. Persoonlijk vin......"
Hannibal Rising
"...Ik heb hem al vaak gezien maar hij blijft leuk!!!..."
Men in Black

laatste ratings

fabbie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

fabbie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.