Drenaline Avatar

Drenaline

Laatste reviews

Bring It On(2000)

"...Breezah lui!? is dat zo'n nieuw dikke van dale scheldwoord? hmmm klinkt wel intimiderend. Ik heb niet gezegt dat de film slecht is. Bij nader..."

Laatste reacties

"...Raar mannetje ben jij, laguitara. Niet zo vreemd dat je zo'n reactie krijgt, als je zo'n vaag oordeel geeft.mischien een wijze les dat je niet te snel moet oordelen en dat wellicht in reacties gewoon toe moet geven...doe er wat mee, of niet. =)..."
Turtles Can Fly
"...[quote=siempjah]Ik heb deze nu heel vaak op dvd gezien, maar ik kan me meestal gewoon niet blijven concentreren, ik vind het een beetje langdradige film.[/quote] hmmm, je vind hem niet echt goed, maar je hebt hem al heel vaak gezien. Lijkt erop al......"
Bad Boys II
"...Hehe, wat grappig hoe uiteelopend de reacties op deze film zijn. Het is voor vele gewoon niet het genre, maar om dan te gaan zeggen dat het een waardeloze film is vind ik echt gebrek aan kennis. Prachtig en meeslepend inelkaar gezet. Wellicht hebben......"
Finding Neverland
"...Ik haat mensen die dingen of mensen haten......"
Born on the Fourth of July
"...Hehe ja idd een beetje loze reactie...mischien moest ze ongesteld worden...dan gaan ze vaak raar doen. Helemaal als Ray een gast is..."
Dragon: The Bruce Lee Story

laatste ratings

Drenaline heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Drenaline heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.