nicos88 Avatar

nicos88

reacties

  • Erg genoten van deze film. Enigzins voorspelbaar, maar door het verhaal, de setting, de grappen en de cast zeer goed te doen. T+)

    als reactie op de film Zombieland

  • [quote=pietje012]Vind raar dat je het de minste uit de reeks vind JP3 was egt de minste van de reeks vooral het verhaal was minder en geen Steven Spielberg in de hoofdrol JP1 had gewoon magie, JP2 is wat minder maar red het vanwege de schitterende special effets en vermaak, jp3 was minder omdat de Rex een veel minder erin kwam effe met het gevecht tusse de spinpsaurier maar was minder als JP2[/quote] Dat is zeker waar, JP3 mistte gewoon iets, wat de andere delen wel hadden. JP4 is ook onderweg, toch ?!

    als reactie op de film The Lost World: Jurassic Park

  • Zeker de moeite waard om te kijken

    als reactie op de film The Exorcism of Emily Rose

  • [quote=Soap]Is het een van jullie op gevallen dat in de opening titels alle A's, T's, C's en G's in de namen oplichten? Zeer waarschijnlijk iets te maken met de DNA bouwstenen Adenine, Thymine, Cytosine en Guanine, waarbij deze gekenmerkt worden met hun eerste letter: A, T, C en G dus. Toevallig genoeg bestaat de titel van deze film alleen uit deze letters: G-A-T-T-A-C-A.[/quote] bekijk de trailer, dan word er ook gespeeld met diezelfde letters, o.a. bij het weergeven van de acteurs aan het einde

    als reactie op de film Gattaca

  • Blijft vervelend dat HvNL

    als reactie op de film Troy

  • 2 woorden..gewoon slecht

    als reactie op de film xXx: State of the Union