Daffy Avatar

Daffy

reacties

  • Ehm... waargebeurd? Misschien herinner ik me het verhaal van Von Munchausen verkeerd, maar was dat niet die kerel die op kanonskogels rondvloog en op halve paarden reed enz?

    als reactie op de film The Adventures of Baron Munchausen

  • Ik heb laatst eternal sunshine gezien en heb sindsdien mijn mening over jim wel bijgesteld. Daarin speelde hij briljant goed. Miss vanavond deze ook maar eens proberen dan.

    als reactie op de film The Majestic

  • Volgens mij speelt Ray Liotta hier de hoofdrol in als ik em tenminste goed herkende in de reclames met baardje en grijs haar. Maar hij staat niet bij de acteurs?? Of heb ik het nou zo verkeerd gezien, zou kunnen, ben meestal met andere dingen bezig tijdens reclameblokken.

    als reactie op de film Narc

  • Ik heb deze film in de sneak gezien en hoewel ik eigenlijk al vergeten was dat ik em ooit gezien had staat me vaag bij dta ie best heel erg leuk was. Het is natuurlijk geen Shrek, maar zo worden ze dan ook niet zo vaak gemaakt. Zeker wel een aanrader.

    als reactie op de film Osmosis Jones

  • Is dit toeval? Of hebben ze dit nog snel ingeroosterd? Kan niet zeggen dat ik echt fan van zn muziek was, maar vond het een mooi figuur. R.I.P.

    als reactie op de film André Hazes, zij gelooft in mij

  • Ik moet zeggen dat ik het wel met Mariek eens ben dat het einde best wel overdreven is. Miss komt dat omdat dat het gedeelte is dat is verzonnen door die filmmakers, want het begin is iig gebaseerd op het experiment. Ik vind het trouwens ook wel komisch dat die amerikanen, toch ook niet vies van wat populisme, zich zo verbaasden over de duitsers en hun eigen "creme-de-la-creme"

    als reactie op de film Das Experiment

  • Als ik mij niet vergis is dit die film over die gast die zn eigen oren afsnijdt om naar een andere gevangenis over geplaatst te worden. Dat is een waar gebeurd verhaal, deze kerel bestaat echt, de film is op zijn auto bio gebaseerd. Heb deze nog nooit gezien, maar hoor van iedereen dat je em wel een keer gezien moet hebben.

    als reactie op de film Chopper

  • Ik ben hierbij in slaap gevallen. Vond het echt een verschrikkelijke film, kan zo in het rijtje met rampzalige sequels als: cruel intentions 2, american psycho 2, en zo zijn er nog wel een paar. }: :r

    als reactie op de film The Skulls II

  • Hoe heet de remake dan? hetzelfde? ik heb nooit geweten dat hier een remake van was, maar kan me voorstellen als die met willis en gere is dat die niet goed kan zijn.

    als reactie op de film The Day of the Jackal

  • [quote]Wat is dit allemaal voor 'n onzin? Als je een bepaalde film niet zo mooi vind als de meesten, dan moet je zelf maar een betere film gaan maken? Als je een glas melk niet zo lekker vind, dan moet je maar koe worden?[/quote] En terecht Colonel. Deze site is toch bedoeld om meningen van anderen over films te lezen en om er over te discussieren? ff on topic: denk dat ik alleen het eerste gedeelte van de film ga kijken, tot net na de veldslag. Daarna vertraagt de film mij teveel. En ik heb em al te vak gezien om hem dan nog helemaal uit te zitten. Genoeg ander moois op de pit vanavond

    als reactie op de film Gladiator

  • Ja natuurlijk ik ook. :W LIZZIE RULEZZZ :W 8-)

    als reactie op de film The Lizzie McGuire Movie

  • Ehm, ik weet niet of het aan mn kennisenkring ligt, maar ik ben 21 en aangezien wij allemaal als luie studenten overdag niets te doen hebben, ken ik vrij veel mensen die naar die serie kijken. zowel jongens als meiden. lizzy is ook bijna cult.

    als reactie op de film The Lizzie McGuire Movie