Daffy Avatar

Daffy

Laatste reviews

We Were Soldiers(2002)

"...Ik vond deze op zich wel te doen, los van het feit dat ik de hele film dacht dat Mel aan het einde zn gezicht blauw zou gaan schilderen. Wel erg..."

Ik ook van jou(2001)

"...De reden dat ze deze zaten af te kraken is omdat onze 'nieuwe Mulisch', Giphart dus (net zo'n te groot ego) niet zo blij was met deze verfilming. Ik..."

Laatste reacties

"...Nou op zich zie je dat alleen maar omdat dr naam er bij staat. In principe had het bijna elke vrouw kunnen zijn. Neemt niet weg dat het idd wel een hele mooie poster is...."
Premonition Poster
"...Ehm... waargebeurd? Misschien herinner ik me het verhaal van Von Munchausen verkeerd, maar was dat niet die kerel die op kanonskogels rondvloog en op halve paarden reed enz?..."
The Adventures of Baron Munchausen
"...Ik heb laatst eternal sunshine gezien en heb sindsdien mijn mening over jim wel bijgesteld. Daarin speelde hij briljant goed. Miss vanavond deze ook maar eens proberen dan...."
The Majestic
"...Volgens mij speelt Ray Liotta hier de hoofdrol in als ik em tenminste goed herkende in de reclames met baardje en grijs haar. Maar hij staat niet bij de acteurs?? Of heb ik het nou zo verkeerd gezien, zou kunnen, ben meestal met andere dingen bezig......"
Narc
"...Ik heb deze film in de sneak gezien en hoewel ik eigenlijk al vergeten was dat ik em ooit gezien had staat me vaag bij dta ie best heel erg leuk was. Het is natuurlijk geen Shrek, maar zo worden ze dan ook niet zo vaak gemaakt. Zeker wel een aanrade......"
Osmosis Jones

laatste ratings

Daffy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Daffy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.