fokkeyou Avatar

fokkeyou

reacties

  • Misschien niet historisch accuraat, maar als guilty pleasure voldoet de film zeker. Ik heb thuis de Director's Cut (voornamelijkste verschil: bloederiger dan de bioscoopversie). Een film die ik af en toe opzet om lekker in te verdwijnen. Met dank aan de prachtige muziek van Hans Zimmer.

    als reactie op de film King Arthur

  • [quote=IloveLSobieskie]...ja, heel anders. Echt een mysterie/horror, met alle respect maar vond 't wat weg hebben van Walt Disney of Stephen King of zo...[/quote] Da's ook niet zo gek; 1408 is een Stephen King-verfilming :E

    als reactie op de film Derailed

  • Ik wist niet dat Kim Van Kooten ook in Brokeback Mountain speelde. Jeetje, die Lee heeft wel ontzettend van Robert Jan Westdijk afgekeken zeg... Het shot lijkt zo uit 'Zusje' te komen. Anyway, erg goede film. Beter bestand tegen de 'tand des tijds' dan de Oscarwinnaar voor beste film in hetzelfde jaar: Crash.

    als reactie op de film Brokeback Mountain

  • [quote=lgonggr]Ack Ack Ack ! Ack ack ack ack ack Ack ![/quote] LOL! Groots jeugdsentiment. Één van die films die ik als kind elke week wel een keer keek. En nooit verveelde. Heerlijk.

    als reactie op de film Mars Attacks!

  • Één van de grootste verassingen voor mij aller tijden in het omniversum van de intelligente actiefilm. Beats the crap out of The Matrix anytime. Najah, sometimes... >:)

    als reactie op de film Equilibrium