Mjukje Avatar

Mjukje

Laatste reviews

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones(2002)

"...Van de drie oude delen heb ik echt keer op keer zo erg genoten. :Y maar deze drie nieuwe "spektakel & actie" films met een (te) grote dosis special..."

Laatste reacties

"...Hmm wij hadden deze film vroeger als tekenfilm, daar zat ik als klein jochie wel van te smullen hoor :E ben wel benieuwd naar deze, klaarblijkelijk volgt hij her orgineel niet zo nauw dus zal ik mijn verwachtingen wel bijstellen T+)..."
Around the World in 80 Days
"...Heb deze film gekeken deze avond ik vond hem best vermakelijk, het verhaal is niet heel sterk en hij gaat af een toe een beetje traag vooruit maar over het algemeen prima te doen! [spoiler]leuke afwisseling van verhaal lijnen die allemaal verbond......"
One Night at McCool's
"...[quote=Danger]Deze film is een schande voor mijn turkse volk... Vooral voor de turkse meiden, zij ( Sibel kekilli) is een pornoster in Duitsland. Ze speelt in die film de "heilige"terwijl haar levenswijze absoluut niet in onze cultuur past.[/quote]......"
Gegen die Wand
"...[quote=UltraBrain]Matige film met keenouw riefs. In het begin als het gaat dan kan het wel maar later niet want daar gaat het toch wel te ver als gister. maar al om al wel. Niet echt dat je zegt komaan man kijken maar soms is het zo dat het wel kan m......"
Hard Ball
"...Zoals de meeste mensen voor mij al posten: dit is een hele leuke film! gewoon relaxt, leuk verhaaltje, grappige momenten, het valt gewoon allemaal lekker in elkaar aanrader! T+)..."
Blast from the Past

laatste ratings

watchlist

Mjukje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.