mazzltov Avatar

mazzltov

Laatste reviews

Seed of Chucky(2004)

"...Ik heb me kostelijk vermaakt, maar ik durf te wedden dat de meeste posters hiervoor camp nog niet zouden herkennen als het hen op hun kop zou slaan..."

Laatste reacties

"...[quote=Steve Harwin]Een remake maken van een Kubrik film. Staat daar niet de doodstraf op?[/quote] Ik zou niet weten waarom. Hoewel door sommigen heilig verklaard, heeft hij regelmatig steken laten vallen. Niet bij Spartacus overigens. Maar dan n......"
Spartacus
"...Ach, die goeie ouwe tijden toen je als commie nog de geschiedenis en de feiten naar je hand kon zetten, waar zijn ze gebleven :+..."
Russische boycott Indiana Jones
"...[quote=Mark1985]:X kom op financiers van Uwe..doe eens wat marktonderzoek, dan kom je er pas achter wat voor een slechte investering het is...stop nou eens met die eikel geld te geven [/quote] Onder het Duitse belastingsysteem met de regeling voo......"
Twee nieuwe projecten voor Boll
"...[quote=Ravaged]Ik snap niet waarom game publishers en acteurs met hem blijven samenwerken... Het resultaat is duidelijk te zien. Lijkt me in geen enkel geval goed voor je reputatie. Doen acteurs wel research voor ze een rol accepteren of kijken ze ec......"
Uwe Boll doet Billy Zane proces aan
"...[quote=Darthmar]Dat is juist het ergste! Flop na flop voor Uwe Boll, afgang na afgang maar toch blijven ze hem maar geld toe stoppen voor maar flops / afgangen. Je zal toch verwachten dat de producers in Hollywood hem een keer op de zwarte lijst zet......"
Uwe Boll doet Billy Zane proces aan

laatste ratings

mazzltov heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

mazzltov heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.