mazzltov Avatar

mazzltov

Laatste reviews

Seed of Chucky(2004)

"...Ik heb me kostelijk vermaakt, maar ik durf te wedden dat de meeste posters hiervoor camp nog niet zouden herkennen als het hen op hun kop zou slaan..."

Laatste reacties

"...[quote=Steve Harwin]Een remake maken van een Kubrik film. Staat daar niet de doodstraf op?[/quote] Ik zou niet weten waarom. Hoewel door sommigen heilig verklaard, heeft hij regelmatig steken laten vallen. Niet bij Spartacus overigens. Maar dan n......"
Spartacus
"...[quote=Breug]Men neme het script van een een wat oudere uitstekende film. Je cast alleen maar top-acteurs en je zet een middelmatige regisseur aan het stuur. Dit alles om in te cashen rond de hype van Silence of the Lambs. [/quote] Manhunter een......"
Red Dragon
"...[quote=hetisjantje]Jurrasic Park en King Kong zijn allebei baggerfilms tenzij je in de doelgroep van 12 jaar en jonger valt.[/quote] Of voor mensen bij wie fantasie en verwondering nog niet ergens op die leeftijd zijn achtergelaten :+..."
King Kong
"...[quote=nwfbakker]Ik vond het een ongelovelijk bagger verhaal. Het was te langdradig. Naar mijn mening kwamen er ook iets te veel lord of the rings elementen in voor. Het deed me in iedergeval op te veel momenten aan deze film denken. Ik snap ook zeke......"
King Kong
"...[quote=Crack]Toen ik de titel zag, hoopte ik dat het de versie met David Soul zou zijn. Helaas: deze versie is een stuk minder. [rating 3][/quote] Sorry hoor, maar ik vind deze een heel stuk beter. Ligt een stuk dichter bij het boek en heeft hee......"
'Salem's Lot

laatste ratings

mazzltov heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

mazzltov heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.