oogsnoepje Avatar

oogsnoepje

reacties

  • [quote=Mellie]Ik heb nog nooit een aflevering van 24 gezien... ... Wel heeft deze film mijn interesse gewekt om de serie te gaan volgen.[/quote] Dan kan ik je aanraden om zsm de eerste 6 seizoenen te bekijken :) (omdat in s7 mensen terugkomen die een belangrijke rol hadden de eerdere seizoenen, en je anders misschien niet helemaal begrijpt hoe en waarom bepaalde dingen gebeuren)

    als reactie op de film 24: Redemption

  • [quote=Charlot85]Ik wist niet eens dat hier ook een film van was!!???[/quote] Het is een speciale tv-film die de gebeurtenissen tussen seizoen 6 en het aankomende seizoen 7 weergeeft. Een soort intro voor s7 dus :)

    als reactie op de film 24: Redemption

  • [quote=Mellie]Misschien probeer ik door dit te zeggen wel de voorspelbare reacties (waar een trol op uit is) uit te bannen. ps. Ik was toch wel een beetje nieuwsgierig en ik lees dit op de link: Trollen houden van discussiëren, ook over trollen zelf! }: of toch....[/quote] Selectief quoten is inderdaad ook een slechte eigenschap van trollen. Gaan we het nu weer over Vleermuisman hebben? :Y

    als reactie op de film The Dark Knight

  • [quote=Loconut]Zie ik toch liever die Burton-versie....hmmm met die lekkere grote borsten van Helena Bonham-Carter :~(ja ik weet dat ze toen zwanger was, maar dan nog! hmmmm).[/quote] Als je voor de lekkere grote borsten een film gaat zitten kijken kan je beter de alternatieve versie van [url=http://www.imdb.com/title/tt0477457/]Pirates[/url] opzetten: [img]http://blog.wired.com/photos/uncategorized/pirates.jpg[/img] [edit] Stik, ik raakte helemaal in de war door de reactie van Loconut en zijn grote borsten, waardoor ik daarnet pardoes een reactie plaatste over de Burton-versie van deze film. Excuus!

    als reactie op de film Sweeney Todd