GREAT gevechtsfilm fan Avatar

GREAT gevechtsfilm fan

Laatste reviews

Romeo Must Die(2000)

"...Oke net als nico daarnet is dit een film dat ik ook eindelijk na al die tijd wachten eens bekeken heb en eindelijk over het algemeen vondt ik het..."

Above the Law(1988)

"...Oke nu de film zelf de begin film van onze almachtige martial art held steven seagal ik had al zijn films al gezien behalve deze en vandaag heb..."

Fast & Furious(2009)

"...Het vierde deel van de fast and furiuos reeks ik keek er al naar uit dit is eigenlijk een reeks waarvan geen enkele film mij teleurgesteld heeft en..."

A Force of One(1979)

"...Een oude film van onze Chuck ( heb ik wel thuis liggen ) maar wel een heel goede zeker een film waardat zijn karate nog top was zeker niet heel de..."

Meng long guo jiang(1972)

"...De vierde film dat ik net heb gekeken van bruce lee eerst enter the dragon gezien dan the bruce lee story gezien en dan fist of fury nu de way..."

Laatste reacties

"...[quote=Filmp@ssie]Met deze opinie laat je het duidelijk zien dat je verstand van films en acteren op een heel laag pitje staat. Dhr. S. Segal staat op geen enkele lijst als top acteur en op de manier waarin hij bezig is zal hij nooit op zo'n lijst......"
Above the Law
"...[quote=FuzzyWuzzy][url=http://www.imdb.com/title/tt0299977/]Hero (Ying Xiong)[/url]:W:B[/quote] niet alleen die films zijn goed van jet li hoor en hero is misschien wel een goede martial art film maar soms ook een tikkeltje te overdreven ma......"
Romeo Must Die
"...[quote=Chimaera]Is de titel niet gewoon 'Nico' ? zo staat hij tenminste bij mij in de kast, maar in ieder geval weer een goede film waar de bureaucratie en mannen in 3-delige pakken, die menen dat ze alles kunnen maken (om/voor/met geld) een koekje v......"
Above the Law
"...[quote=shateandar]Voor een keertje ben ik het met je eens, Candyman is puur vermaak.[/quote] jip das waar..."
Candyman
"...De beste van de reeks gwn een heel goede film 8.2/10..."
The Lord of the Rings: The Return of the King

laatste ratings

GREAT gevechtsfilm fan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

GREAT gevechtsfilm fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.