EpicMovies Avatar

EpicMovies

Laatste reviews

Star Wars: Episode IV - A New Hope(1977)

"...Heb de eerste 3 gezien, maar 4,5 en 6 niet!! Eigenlijk kijk ik geen films die meer dan 30 jaar terug zijn gemaakt!! Want zoals je ziet zijn die film..."

Laatste reacties

"...[quote=Robi]Even voor de duidelijkheid. Vanavond word deel IV uitgezonden en niet deel V. Dit ivm omdat er vorige week voetbal werd uitgezonden is alles 1 week verplaatst.[/quote] Ik wil al zeggen, dat zou heel dom zijn. Maar waarom veranderen ze......"
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
"...[quote=Filmp@ssie]Wat een onzin en u noemt je profiel EpicMovies !!![/quote] Ja maar ik ben ook niet echt opgegroeid met die films he zo oud ben ik ook weer niet:P Ik bedoel oke The Godfather en Scareface zijn ook oud, maar die zijn gewoon Bada......"
Star Wars: Episode IV - A New Hope
"...Magan Fox is een lekker ding, maar acteren kan ze echt niet!! Ik bedoel ik weet zeker dat ze haar in Transformers hebben gegooid omdat ze zo mooi was. Angie is en blijft toch de beste Lara Croft. Ze lijkt ook veel meer op de caracter in degame. E......"
Geen Angelina Jolie, maar Megan Fox als Lara Croft
"...Wat ook wel grappig is om te zien in bijvoorbeeld HP en de orde van de Fenix, is dat je DÉ profesor van de trap af zit hupelen zowat!! ''Als die vrouwtje wordt ontslagen'' Aan het end staat er dat ie 17 juli uitkomt!! ga m miss wel zien in de......"
Nieuwe trailer Harry Potter
"...Heb deze een tijdje terug gezien. Ik vond m wel oké!! Maar zowiezo ga ik m nog een keer kijken. Al Paciono zegt al genoeg en als je Colin erbij krijgt dan zou ik m zowiezo gaan kijken:D..."
The Recruit

laatste ratings

6,2
The Recruit (2003)
The Recruit (2003)

watchlist

EpicMovies heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.