Rita Avatar

Rita

Laatste reviews

Jesus Christ Superstar(1973)

"...Ok, ik voel me genoodzaakt even van mijn principes af te stappen. Voor alle mensen die dat niet doorhadden er staat ook nog iets boven je..."

Chicken Run(2000)

"...Ik vind deze film ook heel aardig. Vergelijken met Shrek is daarbij een beetje als appels en peren. Het enige waarin ze overeenkomen is dat er geen..."

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life(2003)

"...Matig. Ze hadden het eigenlijk wel kunnen laten bij 1 film over Lara Croft. Dat was nog grappig, zo'n film van een computerspelletje, met alle..."

My Stepmother Is an Alien(1988)

"...Ik vond deze film leuk toen ik 11 was ofzo. Voor oudere mensen is het misschien niet verstandig om te kijken. Je zou kunnen gaan huilen. En mocht je..."

Three Seasons(1999)

"...Wat een prachtige film. Niet alleen een mooie documentaire van het leven in Vietnam, maar tegelijk een pijnlijke blik op de manier waarop het arme..."

Laatste reacties

"...Coole film. Het verhaal wijzigt zich aan de lopende band, terwijl je een man volgt die van helemaal in controle, naar totale onzekerheid gaat. In dit geval is het ideale kado voor de man die alles heeft, hem de wereld eens laten zien van de andere ka......"
The Game
"...Inderdaad, dit is dus gewoon een romantische film. Hij blinkt niet echt uit, zeker niet met acteurs/actrices gecast naar hun populariteit onder de andere sekse, maar hij irriteert evenmin. Je moet ervan houden, maar voor een romantisch avondje met pa......"
Shall We Dance
"...Tja,... Leuke film. Niet echt een briljant verhaal, geen hoogstaande acteerprestaties. Een prettig ogende actrice. Wat mooie auto's, en een tamme achtervolging met een onlogische 'knight-rider-turbo-boost' Leuk voor een avondje ongecompliceerd......."
Gone in Sixty Seconds

laatste ratings

watchlist

Rita heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.