rep_robert Avatar

rep_robert

Laatste reviews

Scoop(2006)

"...Ben zelf ook minder positief over deze prent, het verhaal vind ik gewoon zwak en weet niet erg vaak te boeien. Verder is het allemaal ook net even wat..."

First Blood(1982)

"...Leuke film, maar wat mij betreft niet superbijzonder. De film is gewoon goed in het genre, de actie die je ziet is lekker. De bad guy irriteert je..."

Ace Ventura: Pet Detective(1994)

"...Tsja, de film heeft echt twee kanten, de irritante Jim Carrey komt een aantal keer tevoorschijn, maar er zitten ook enkele geniale grappen in. De..."

Laatste reacties

"...@Darthmar Zwaar leven heb je als je elke 3,5 uur van je dag naar de plee moet..."
Nieuwe poster 'Avengers: Endgame' en regisseurs over die enorme speelduur
"...@symn<br> <br> Wat is jouw definitie van saai? Een film die traag is hoeft niet per definitie saai te zijn. Het is zijn stijl van filmen. Ik kan er zelf enorm van genieten. BR2049 was fantastisch ..."
Volledige cast en synopsis sciencefiction-epos 'Dune' bekend
"...Vreemd uitgangspunt altijd, dat "behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wil worden" . Elk mens is anders en iedereen heeft een eigen benadering nodig. Ik wil op een bepaalde manier behandeld worden. Dat wil niet zeggen dat een ander ook zo be......"
'Voor de reaguurders op FT'
"...@gyros regime Is ook pure clickbait. Ik dacht ook Will Smith op de poster te gaan zien, puur uit nieuwsgierigheid. Het heeft verder geen enkele nut om Will Smith in de titel te gooien terwijl hij niet eens op de poster staat. ..."
Eerste poster 'Aladdin' met Will Smith als Genie!
"...Poll is lastig. 50 shades freed is ongetwijfeld de slechtste film in dit rijtje, maar je moet de film wel gezien hebben. Ik gok dat dat de meeste stemmen op deze film door mensen zijn gedaan die de film niet eens gezien hebben, maar gewoon door hater......"
POLL: Slechtste films van 2018 (tot op heden)

laatste ratings

watchlist

rep_robert heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.