rep_robert Avatar

rep_robert

Laatste reviews

Scoop(2006)

"...Ben zelf ook minder positief over deze prent, het verhaal vind ik gewoon zwak en weet niet erg vaak te boeien. Verder is het allemaal ook net even wat..."

First Blood(1982)

"...Leuke film, maar wat mij betreft niet superbijzonder. De film is gewoon goed in het genre, de actie die je ziet is lekker. De bad guy irriteert je..."

Ace Ventura: Pet Detective(1994)

"...Tsja, de film heeft echt twee kanten, de irritante Jim Carrey komt een aantal keer tevoorschijn, maar er zitten ook enkele geniale grappen in. De..."

Laatste reacties

"...20 dollar is alleen een beetje absurd. Vooral het feit dat we met Unlimited pasjes voor ongeveer hetzelfde bedrag een hele maand onbeperkt naar de bios kunnen. Hier zullen gelijk veel illegale ripjes van gemaakt worden. Lucratief zal het wel niet wor......"
Universal zet nieuwe bioscoopfilms als 'The Invisible Man' vrijdag al online
"...@David Mills Het is en blijft een fail. Nederlanders hebben over het algemeen geen credit card. En de mensen die wel credit cards hebben gebruiken het niet als dagelijks betaalmiddel, maar puur voor nood als je naar een ouderwets land als de VS gaat......"
Streamingdienst Amazon Prime nu voor slechts 2,99 per maand in Nederland!
"...Retorische vraag neem ik aan? De film is niet goed ontvangen en de film heeft het niet heel goed gedaan aan de boxoffice. En nee, voordat iemand erover begint. Een miljard is inderdaad veel geld. Maar met een budget van bijna 300 miljoen (excl market......"
Boek onthult eindelijk hoe Palpatine terug kon keren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...@Artificialis Jij bent de grootste trolbeer die er is. Geld maakt dus bij voorbaat gelukkig en mensen die geld hebben zijn gevrijwaard van alles. En jij bent ook rijk tov zo'n jochie in Afrika waar je zelf naar refereert. Dat houdt dus in dat jij in......"
Ben Affleck onthult waarom hij stopte als Batman
"...En zo vind ik dit met gemak de beste DC film. Twee vingers in de neus. Meningen verschillen. TDK duurt veel te lang en dat hele two face gebeuren aan het eind sleept maar voort. Daarnaast vind ik Ledger goed als Joker, maar mist hij diepgang en vind......"
Blu-ray review 'Joker' - Beste DC-film ooit met prachtrol van Joaquin Phoenix

laatste ratings

watchlist

rep_robert heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.