rep_robert Avatar

rep_robert

Laatste reviews

Scoop(2006)

"...Ben zelf ook minder positief over deze prent, het verhaal vind ik gewoon zwak en weet niet erg vaak te boeien. Verder is het allemaal ook net even wat..."

First Blood(1982)

"...Leuke film, maar wat mij betreft niet superbijzonder. De film is gewoon goed in het genre, de actie die je ziet is lekker. De bad guy irriteert je..."

Ace Ventura: Pet Detective(1994)

"...Tsja, de film heeft echt twee kanten, de irritante Jim Carrey komt een aantal keer tevoorschijn, maar er zitten ook enkele geniale grappen in. De..."

Laatste reacties

"...@Jamal M Hij maakt vaker schijtfilms voor (zijn) kinderen. Dit vindt hij leuk om te doen. Hij heeft ook al die Spy Kids films gemaakt. ..."
De Top-3 best bekeken films op Netflix
"...@Fluffer Beetje kort door de bocht, niet? Komen vast genoeg films uit of last minute grote aankopen. Zo'n the Midnight Sky is ook een tientallen miljoenen klapper uit 2020 en wordt ook niet benoemd. En zo heeft Netflix nog meer van dit soort succes......"
Dit zijn de veruit grootste Netflix-films van dit jaar
"...Once Upon A Time in America! Maar ook de film waar jullie de cover foto van hebben: Career Opportunities ..."
Vijf keer Jennifer Connelly om nooit te vergeten!
"...Disney wil dus dat we Mulan maar illegaal gaan downloaden. Het is hun verlies denk ik dan maar. Een waardeloos Disney+ abonnement nemen en nog 30 euro bijlappen. We zijn geen gekke Henkies. ..."
Disney houdt 'Mulan' ook uit de Nederlandse bioscopen
"...Gewoon lekker via de Xbox One S (onder de 200 euro) of One X (Blu-ray 4K) afspelen. Dinkie kost niks meer tegenwoordig en je hebt er ook nog een gaming console en mediacenter voor terug. PS4 (Pro) is natuurlijk ook een optie, maar die hebben geen 4k......"
Blu-ray spelers van Samsung stoppen er opeens mee

laatste ratings

watchlist

rep_robert heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.