rep_robert Avatar

rep_robert

Laatste reviews

Scoop(2006)

"...Ben zelf ook minder positief over deze prent, het verhaal vind ik gewoon zwak en weet niet erg vaak te boeien. Verder is het allemaal ook net even wat..."

First Blood(1982)

"...Leuke film, maar wat mij betreft niet superbijzonder. De film is gewoon goed in het genre, de actie die je ziet is lekker. De bad guy irriteert je..."

Ace Ventura: Pet Detective(1994)

"...Tsja, de film heeft echt twee kanten, de irritante Jim Carrey komt een aantal keer tevoorschijn, maar er zitten ook enkele geniale grappen in. De..."

Laatste reacties

"...@donniebrasco Waarom is het in vredesnaam triest? Hij heeft de artistieke vrijheid gekregen. Bij een bioscoop release had hij waarschijnlijk teveel concessies moeten doen. Ook de reden waarom hij er met die filmmaatschappijen niet uit is gekomen. D......"
Martin Scorsese over 'The Irishman' en zijn samenwerking met Netflix
"...Uiteraard staat deze op het verlanglijstje sinds ik de hilariocity heb gezien van de week. Pilsje erbij en je hebt 90 minuten lang hilariteit van deze belachelijke film. ..."
Carrière John Travolta definitief ten einde na keihard floppen 'The Fanatic'?
"...55% stroomt terug naar de studio.. Waar gaat de andere 45% naartoe dan? Bioscopen en dergelijke? ..."
Mislukte 'Spider-Man'-deal: Waarom Sony niet onredelijk is
"...@Civilian Supreme Je kan Disney van veel betichten, maar het Marvel universum staat als een huis en (bijna) elk personage heeft een succesvolle film opgeleverd tot op heden. Bijna geen enkele MCU film is zo matig als bijvoorbeeld the Amazing Spider......"
Sony zet Marvel buitenspel bij twee nieuwe 'Spider-Man'-films [UPDATE]
"...@geranimous Goede films gemaakt voor Marvel? De twee Amazing Spider-Man films zijn behoorlijk matig en kritisch gewoon niet goed ontvangen. Hetzelfde geldt voor Spider-Man 3 van Raimi. Dan blijven alleen Spider-Man 1 en 2 over... Films die uit het b......"
Sony zet Marvel buitenspel bij twee nieuwe 'Spider-Man'-films [UPDATE]

laatste ratings

watchlist

rep_robert heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.