Ratio Venijn Avatar

Ratio Venijn

reacties

 • BEETJE late reactie op Rolo Tomasso...maar de Coen-broeders overgewaardeerd noemen??!! Ik hoop dat je het afgelopen half jaar goed hebt besteed en Fargo hebt gezien! Als men The Big Lebowski(want daar gaat het tenslotte om)nog niet gezien heeft: lekker kijken, verwacht er niets van en je zult worden vermaakt; een zeer onderhoudende film.

  als reactie op de film The Big Lebowski

 • Ik bedoel natuurlijk: Tarantino!!! Trouwens...wat zit er nou eigenlijk in dat fuckin' koffertje? Ha Ha

  als reactie op de film Pulp Fiction

 • Oeps! Je bedoelde Dalton... Dalton bestaat voor mij helemaal niet als Bond!!!

  als reactie op de film GoldenEye

 • Donzuiderman, je hebt gelijk dat de films waarin Moore speelt goede films zijn, maar dat vind ik niet te danken aan Moore zelf...deze films zijn gewoon goed gemaakt en zijn spannend; Sean Connery(en daar zul je het mee eens zijn)weet zelfs een slecht geregisseerde film aannemelijk en aantrekkelijk te maken. En Connery IS gewoon Bond.

  als reactie op de film GoldenEye

 • Ik ben het eens met iedereen die dit deel een het enige deel vindt dat er toe doet...de rest een leuke toevoeging? Misschien, wellicht is het eerder uitmelken van een goed idee geweest. By the way: jammer dat het psychologische aspect niet verder is uitgediept...geen volle puntenscore dus!

  als reactie op de film The Matrix

 • Dit is een film die geen uitleg behoeft. Kijk de film voordat je er recencies over leest(dit is dus zinloos gekrabbel...lees het niet!!!); net als Truman Show: kijken zonder dat je er ook maar iets over hebt gelezen...ook de achterkant van de dvd niet lezen!

  als reactie op de film Fight Club

 • Gewoon een goede film, simpelweg omdat het is gebasseerd op een verhaal van Stephen King. Uiteraard met dank aan de regisseur en de hoofdrolspelers, maar de klasse zit in de simpele schoonheid van het verhaal; een van de weinige King-verfilmingen die uitermate goed is geslaagd.

  als reactie op de film The Shawshank Redemption

 • Oh please!!!

  als reactie op de film Anaconda

 • Iedereen weet diep van binnen dat er maar 1 James Bond is en dat is Sean Connery. Niet dat er daarna geen goede 007-films meer zijn gemaakt, maar het blijven remakes. Bovendien is James bond een 60-er, 70-er jaren icoon.

  als reactie op de film GoldenEye

 • Vergeet het verhaal, dit is een puur visuele film die je in de bioscoop gezien moet hebben of anders op een erg groot tv-scherm met surround-sound.

  als reactie op de film Independence Day