Ratio Venijn Avatar

Ratio Venijn

Laatste reviews

Artificial Intelligence: AI(2001)

"...Ik heb A.I. een keer gezien, en dat was inderdaad negen jaar geleden. Ik meen me te herinneren dat ik onder de indruk was, toch herinner ik me ook..."

Predator(1987)

"...Goed, ik moet toegeven dat ik geen fan ben van dit soort Hollywood-actiefilms(en ik noem het bewust geen sci-fi want daarvoor wordt het niet voldoende..."

Pulp Fiction(1994)

"...Dit is een must see voor iedere zichzelf respecterende filmliefhebber; waarschijnlijk heeft de hele wereld em al een keer gezien...geeft niet: nog een..."

2001: A Space Odyssey(1968)

"...Uitstekende film die niet is weggelegd voor de doorsneekijker. Een film die je wellicht meer dan eens moet kijken; ik heb em twee keer direct na..."

Laatste reacties

"...BEETJE late reactie op Rolo Tomasso...maar de Coen-broeders overgewaardeerd noemen??!! Ik hoop dat je het afgelopen half jaar goed hebt besteed en Fargo hebt gezien! Als men The Big Lebowski(want daar gaat het tenslotte om)nog niet gezien heeft: lek......"
The Big Lebowski
"...Ik bedoel natuurlijk: Tarantino!!! Trouwens...wat zit er nou eigenlijk in dat fuckin' koffertje? Ha Ha..."
Pulp Fiction
"...Oeps! Je bedoelde Dalton... Dalton bestaat voor mij helemaal niet als Bond!!!..."
GoldenEye
"...Donzuiderman, je hebt gelijk dat de films waarin Moore speelt goede films zijn, maar dat vind ik niet te danken aan Moore zelf...deze films zijn gewoon goed gemaakt en zijn spannend; Sean Connery(en daar zul je het mee eens zijn)weet zelfs een slecht......"
GoldenEye
"...Ik ben het eens met iedereen die dit deel een het enige deel vindt dat er toe doet...de rest een leuke toevoeging? Misschien, wellicht is het eerder uitmelken van een goed idee geweest. By the way: jammer dat het psychologische aspect niet verder is......"
The Matrix

laatste ratings

6,9
Predator (1987)
Predator (1987)
8,9
Pulp Fiction (1994)
Pulp Fiction (1994)
8,1
The Matrix (1999)
The Matrix (1999)
7,9
Fight Club (1999)
Fight Club (1999)

watchlist

Ratio Venijn heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.