RyanD Avatar

RyanD

reacties

  • Deze film was helaas van erg zwak niveau. Het plot is flinterdun en de acteerprestaties zeer slecht (met als dieptepunt Chris Klein als Nash). Ook de vechtscenes waren zeer onrealistisch. Je zag nog net niet de kabels waarmee iemand omhoog werd getrokken. Enig pluspuntje van de film is de mooie Kristin Kreuk. Chapeau voor het castingbureau!

    als reactie op de film Street Fighter: The Legend of Chun-Li

  • Qua verhaal doet dit vervolg helaas onder aan het originele eerste deel. De actie daarentegen is wel creatiever uitgedacht in The Matrix Reloaded. Met name de gevechten van Neo a.k.a Mr. Anderson zorgen, samen met de snelwegachtervolging, voor behoorlijk wat vuurwerk in de film. Ook het open einde doet je verlangen naar het laatste deel: The Matrix Revolutions. De openingsscene is wel even een 'WAUW' waard overigens.

    als reactie op de film The Matrix Reloaded

  • Een zeer geslaagde prent over het leven van een opkomende prof-voetballer. 'Santi' Munez komt echt en symphatiek over en ook de vele cameo's van bekende voetballers zal vooral de voetbalfans erg heugen. Ook voor normale filmliefhebbers is de film overigens goed te verteren door het verhaal rondom het voetbal.

    als reactie op de film Goal!

  • Geweldige komedie! Jim Carrey op z'n best. Alleen hij kan de mask neerzetten zoals hij neergezet moet worden. Heb de film zeker in mijn dvd-collectie zitten.

    als reactie op de film The Mask

  • Vermakelijke film dat zeker! Maar niet hoogstaand. Het acteerwerk was verre van pakkend maar daar moet je de film ook niet op beoordelen, vind ik. Als zaterdagavondfilmpje met chips, cola en vriendin erbij een aanrader. De actiescenes zijn origineel en de dialogen zijn geinig(met als uitblinkers Seth Green en Mos Def). En natuurlijk is de film alleen al het beschouwen waard voor Charlize Theron!

    als reactie op de film The Italian Job

  • Een van de beste actiefilms ooit gemaakt! De chemie tussen Samuel L. Jackson en Bruce Willis spat van het scherm en de actie van de film is hoogstaand. Ook de vijand Jeremy Irons is geweldig gecast. Dit soort films worden tegenwoordig nauwelijks meer gemaakt. Die Hard 4 mistte het sarcastisch irritante gescheld van John McClane, dat de Die Hard films altijd kleur geeft. Hippie ka yee mothafucker

    als reactie op de film Die Hard with a Vengeance