RyanD Avatar

RyanD

Laatste reviews

Blood Diamond(2006)

"...Naast het feit dat de film een serieuze boodschap heeft omtrend illegale diamantenhandel, is de film ook ontroerend en bij tijd ronduit schokkend. De..."

Project X(2012)

"...Er is geen een film die zo dicht bij jeugdig volk staat als Project X. Iedereen in de leeftijdscatergorie van 15 t/m 19 jaar droomt van een feest als..."

Sucker Punch(2011)

"...De CGI en actiescenes van Sucker Punch zijn dik in orde. Echter gaat de film verhaaltechnisch volledig de mist in. Het gekkenhuis blijkt een herenhuis..."

The Amazing Spider-Man(2012)

"...Hoe amuserend The amazing spider-man ook bleek,door de eerdere SpiderMan-trilogie van Sam Raimi was een vergelijking met deze reboot snel..."

Banlieue 13(2004)

"...Balieue 13 is een van de weinige Franse films die qua amusement aan Hollywood kan tippen. Hoewel het plot nogal vergezocht is en de Franse acteurs op..."

Laatste reacties

"...Ik vond de Judge Dredd van 1995 een vermakelijke film. Sylvester Stallone en Rob Schneider creeerde een leuke chemie van 'macho versus loser' en dat kwam goed naar voren op het scherm. Ben benieuwd hoe een serieuze Dredd eruit gaat zien. Ik ben to......"
Judge Dredd wordt duister
"...Deze film past feilloos in de categorie Tarantino. De actie en personages zijn allemaal 'over the top' en dat hoort gewoon bij een vermakelijke wegkijker. Danny Trejo zet een zeer boeiend karakter neer, wat precies past in het verhaal. Verder zij......"
Machete
"...Mijn eerste indruk; Een film in de geest van War of the worlds/ Independance Day. Een blockbuster voor korte termijnwinst. Waarbij het plot flinterdun is en CGI-actie in overvloed. Ik ken de acteurs niet. Dat geeft al aan dat de nadruk op de specia......"
Nieuwe Skyline trailer (aanrader)
"...De Mission Impossible franchise heeft mij, ondanks Tom Cruise, altijd weten te boeien. Of de bad guy van deel 4 net zo puik zal acteren als Philipe Seymor Hoffman uit deel 3 valt te betwijfelen maar we zullen zien. Ook is het leuk dat er Europese l......"
Tom Cruise op de Mission: Impossible IV set
"...Death race 2 zal net als death race 1 even geweldadig amuserend zijn. Ook de acteurs van deel 2 doen niet onder aan die van deel 1. Je hebt met Danny Trejo, Sean Bean en Ving Rhames toch bekende namen die een actiefilm kleur geven. Alleen snap ik......"
Death Race 2 trailer

laatste ratings

watchlist

RyanD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.