RyanD Avatar

RyanD

Laatste reviews

Blood Diamond(2006)

"...Naast het feit dat de film een serieuze boodschap heeft omtrend illegale diamantenhandel, is de film ook ontroerend en bij tijd ronduit schokkend. De..."

Project X(2012)

"...Er is geen een film die zo dicht bij jeugdig volk staat als Project X. Iedereen in de leeftijdscatergorie van 15 t/m 19 jaar droomt van een feest als..."

Sucker Punch(2011)

"...De CGI en actiescenes van Sucker Punch zijn dik in orde. Echter gaat de film verhaaltechnisch volledig de mist in. Het gekkenhuis blijkt een herenhuis..."

The Amazing Spider-Man(2012)

"...Hoe amuserend The amazing spider-man ook bleek,door de eerdere SpiderMan-trilogie van Sam Raimi was een vergelijking met deze reboot snel..."

Banlieue 13(2004)

"...Balieue 13 is een van de weinige Franse films die qua amusement aan Hollywood kan tippen. Hoewel het plot nogal vergezocht is en de Franse acteurs op..."

Laatste reacties

"...Deze film was helaas van erg zwak niveau. Het plot is flinterdun en de acteerprestaties zeer slecht (met als dieptepunt Chris Klein als Nash). Ook de vechtscenes waren zeer onrealistisch. Je zag nog net niet de kabels waarmee iemand omhoog werd ge......"
Street Fighter: The Legend of Chun-Li
"...Qua verhaal doet dit vervolg helaas onder aan het originele eerste deel. De actie daarentegen is wel creatiever uitgedacht in The Matrix Reloaded. Met name de gevechten van Neo a.k.a Mr. Anderson zorgen, samen met de snelwegachtervolging, voor beho......"
The Matrix Reloaded
"...Een zeer geslaagde prent over het leven van een opkomende prof-voetballer. 'Santi' Munez komt echt en symphatiek over en ook de vele cameo's van bekende voetballers zal vooral de voetbalfans erg heugen. Ook voor normale filmliefhebbers is de film......"
Goal!
"...Geweldige komedie! Jim Carrey op z'n best. Alleen hij kan de mask neerzetten zoals hij neergezet moet worden. Heb de film zeker in mijn dvd-collectie zitten...."
The Mask
"...Vermakelijke film dat zeker! Maar niet hoogstaand. Het acteerwerk was verre van pakkend maar daar moet je de film ook niet op beoordelen, vind ik. Als zaterdagavondfilmpje met chips, cola en vriendin erbij een aanrader. De actiescenes zijn origineel......"
The Italian Job

laatste ratings

watchlist

RyanD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.