topperharley Avatar

topperharley

reacties

  • [quote=Edwinem]Kan dat gezicht gewoonweg niet uitstaan, weet niet wat het aan haar is maar vind haar gewoonweg geen goeie actrice.[/quote] Het mooie en dubbele van de film is dat ergernis aan Deschanel opzettelijk wordt uitgelokt en tegelijk zorgt voor zelfreflectie. Het verhaal is gebaseerd op een persoonlijke ervaring van de regisseur en is weer toepasselijk op veel universele relaties. Liefde maakt blind lijkt het grote motto. Dat je haar gezicht niet kan uitstaan hoeft toch nog niets te zeggen over haar acteerprestaties? Ze speelt het meisje waaraan je je moet ergeren juist zo glansrijk. Dus misschien is ze daardoor juist als actrice gewoonweg meer dan geslaagd.

    als reactie op de film (500) Days of Summer

  • Potverdorie nagesynchroniseerd (en ondertiteld)! Ik had me juist zo verheugd op dit type film + beleving in het Russisch. RTL7 meerrrr voor mannen! Hoe schatten ze ons in...

    als reactie op de film Night Watch

  • Al het blanke lijkt vervangen door het donkere en het Engelse doordachte droge door Amerikaanse oppervlakkigheid. Het is een eenvoudige remake om kennelijk ander (en Amerikaans) publiek te bevredigen. Het origineel is van Frank Oz; http://www.imdb.com/title/tt0795368/ De kleine man speelt overigens in beide films dezelfde rol.

    als reactie op de film Death at a Funeral