eltorro Avatar

eltorro

Laatste reviews

eltorro heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Als een bepaalde kleur bij het personage hoort moeten ze het niet aanpassen, maar voor de rest maakt het niet uit wat voor huidskleur de acteur heeft. James bond kan dus zwart, wit of groen zijn. Maar Abraham Lincoln moet wit blijven...."
Zwarte acteurs als witte personages in films. Wat zeg jij?
"...@KeesjeNL: Ach stel je niet aan, maak je niet zo druk. De blockbusters zijn tegenwoordig voornamelijk commerciele producten...."
Zwarte acteurs als witte personages in films. Wat zeg jij?
"...^Eens, Prime heeft een behoorlijk goed aanbod aan content. Ik zit er nu veel meer op dan op Netflix. Als je je account deelt zijn de kosten helemaal verwaarloosbaar. Ik las trouwens net dat het nu ook aan te schaffen is via ideal...."
Amazon Prime Video voegde deze 3 films nieuw toe
"...Klopt natuurlijk wel wat hij zegt, media is vaak suggestief. Bij veel titels van Filmtotaal artikellen is dat ook het geval. Bijvoorbeeld in plaats van dat er box office van een film wordt gedeeld wordt er in de titel al gesproken van een flop...."
Han Solo-acteur leest media de les na afstraffen 'Solo: A Star Wars Story'
"...Top nieuws, langzamerhand kijk ik wel het meest naar deze uit van alle superhelden films. Overigs niet Gun zijn eerste R rated superhelden film, Super was ook al top...."
Yes! 'The Suicide Squad' wordt "keihard R-rated"!

laatste ratings

7,4
Joker (2019)
Joker (2019)
7,9
Get Out (2017)
Get Out (2017)
7,1
It (2017)
It (2017)
6,1
The Babysitter (2017)

watchlist

eltorro heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.