kevindemen Avatar

kevindemen

reacties

  • [quote=movieplanet124]Hier klopt iets niet dat is geen deel drie ten eerste en ten tweede ik heb de film al lang in huis. het is gewoon een film dat voor assepoester afspeelt hoor niks biezonder[/quote] Het speelt zich eerst na Cinderella 2 af, maar door een toverspreuk door de gestolen toverstaf van de oude fee, word alles ongedaan gemaakt en speelt het verhaal zich af, net voor de bruiloft aan het einde van deel 1. Naar mijn idee is deze film een van de weinig echt goede vervolgen. Met een deel twee dat totaal tegenviel, vind ik deze zelfs goed.

    als reactie op de film Cinderella III: A Twist in Time

  • Een hele toevoeging hoe ze t.o.v. Fantasia ook piano muziek hebben toegevoegd. Dit miste ik erg in de eerste. De piano is namelijk een mooi instrument waar je mooie gevoelige nummers mee kunt maken en daarbij ook erg ontspannende. Daarnaast zorgt het voor een stukje variatie in de opvolgende muziekstukken.

    als reactie op de film Fantasia 2000

  • Een erg onsamenhangend verhaal. Erg grote tegenvaller als je het niveau van de eerste wilde zien. Het voelt aan alsof je naar een paar afleveringen zit te kijken van een kortserie, die vervolgens achter elkaar zijn geplakt als film, maar totaal geen aansluiting vonden met elkaar. Verspilde kans, als je het mij vraagt.

    als reactie op de film Cinderella II: Dreams Come True

  • Een schande. Deze film beschouw ik als een belediging tegenover de Titanic. Als het nu op slecht acteerwerk bleef, maar nee: een groot deel speelt het verhaal zich ook nog in het donker af. Wanneer de bood zinkt moeten we het te vaak doen met geluid en een zwart beeld. Lijkt mij een goedkope manier om te verhullen dat het schieten van die beelden te veel geld zou gaan kosten.

    als reactie op de film Titanic II

  • Vat dit niet verkeerd op, maar een deel twee van Avatar zie ik niet zitten. De eerste film is wonderbaarlijk, visueel heel mooi en heeft een goede sfeer, maar omdat het eerste deel qua verhaal wel wat simpel was, denk ik niet dat dit bij een tweede deel veel beter zal zijn. Dit zie je amper in vervolgfilms. Natuurlijk, we hebben dan weer een film die visueel heel mooi oogt, maar dan zou het wel weer een herhaling zijn van dezelfde formule. Iets waar ik erg bang van ben dat Avatar 2 word. En als Avatar 2 een flop word zou dit ook, misschien onbewust, het hele Avatar-universum minderwaardig maken.

    als reactie op de film Avatar: The Way of Water

  • Ik heb altijd van de personages Timon en Pumba gehouden, en hun een hele film lang in de hoofdrol zien is dus iets wonderbaarlijks. Zeker na het tegenvallen van deel twee vind ik deze film een aanrader voor de fans van dit wrattenzwijn en stokstaartje!

    als reactie op de film The Lion King 1½