kevindemen Avatar

kevindemen

Laatste reviews

The Little Mermaid II: Return to the Sea(2000)

"...Het verhaal is goed uitgewerkt in tegenstelling tot vele sequels. Echter vind ik dat Morgana meer een excuus is, om nog een tweede film te kunnen..."

The Woman in Black(2012)

"...Na het bekijken van deze film ga ik nog harder twijfel over Radcliffs acteerpreformance. Hij is niet overtuigend genoeg om de film te dragen als..."

The Wicker Man(2006)

"...De film was lekker mysterieus, en daar houd ik van. Niets was te voorspellend, veel was een verassing. Echter zorgt deze 'sfeer' ervoor dat je niet..."

The Hobbit: An Unexpected Journey(2012)

"...Let op voor spoilers! Gisteren The Hobbit: an unexpected Journey gezien. Peter Jackson doet het weer! Een geweldige film, die het boek verfilmd,..."

The Last Airbender(2010)

"...Zelfs het kauwen op een droge aardappel heeft een nog hogere entertainmentwaarde dan deze film. Waar deze regisseur nog een vermakelijke film aanbood..."

Laatste reacties

"...[quote=movieplanet124]Hier klopt iets niet dat is geen deel drie ten eerste en ten tweede ik heb de film al lang in huis. het is gewoon een film dat voor assepoester afspeelt hoor niks biezonder[/quote] Het speelt zich eerst na Cinderella 2 af, ma......"
Cinderella III: A Twist in Time
"...Een hele toevoeging hoe ze t.o.v. Fantasia ook piano muziek hebben toegevoegd. Dit miste ik erg in de eerste. De piano is namelijk een mooi instrument waar je mooie gevoelige nummers mee kunt maken en daarbij ook erg ontspannende. Daarnaast zorgt het......"
Fantasia 2000
"...Een erg onsamenhangend verhaal. Erg grote tegenvaller als je het niveau van de eerste wilde zien. Het voelt aan alsof je naar een paar afleveringen zit te kijken van een kortserie, die vervolgens achter elkaar zijn geplakt als film, maar totaal geen......"
Cinderella II: Dreams Come True
"...Een schande. Deze film beschouw ik als een belediging tegenover de Titanic. Als het nu op slecht acteerwerk bleef, maar nee: een groot deel speelt het verhaal zich ook nog in het donker af. Wanneer de bood zinkt moeten we het te vaak doen met geluid......"
Titanic II
"...Vat dit niet verkeerd op, maar een deel twee van Avatar zie ik niet zitten. De eerste film is wonderbaarlijk, visueel heel mooi en heeft een goede sfeer, maar omdat het eerste deel qua verhaal wel wat simpel was, denk ik niet dat dit bij een tweede d......"
Avatar: The Way of Water

laatste ratings

watchlist

kevindemen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.