TheBigCheese Avatar

TheBigCheese

Laatste reviews

TheBigCheese heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=ridjieddo]Wat is het verschil tussen Dolby Cinema en IMAX? Is dat verschil echt groot? Welke is beter?[/quote] Ik ben verkocht aan JT Eindhoven. Het is sowieso veel beter in geluid en beeld dan Pathé. Laatst ben ik nog in de Dolby Cinema Zaal......"
Nederlandse bioscoopoorlog op komst?
"...Men In Black Inflight Video / Air New Zealand Bij Air New Zealand hebben ze weer een nieuwe inflight veiligheid video, nadat ze al een keer een Hobbit instructie video hadden. Dit keer hebben ze een beroep gedaan op een aantal zeer bijzondere Men In......"
FT Off-topic 18 augustus 2015
"...Het lijkt me wel wat worden. Vooral doordat de cast hetzelfde is gebleven als in het eerste deel. Als de film maar 'vliegtuig-burgers-schietende' realistische harde actie heeft. Inmiddels is er ook een dezelfde [url=https://www.youtube.com/watch?v=Kl......"
Eerste trailer 'London Has Fallen'
"...[quote=Darthmar]Tron Legacy voldeed ook niet aan de verwachtingen. De film maakte wel winst maar niet veel. Er wordt over het algemeen uit gegaan dat een film 2x zijn budget moet binnen halen om break-even te draaiden. Dat komt door aflossingen lenin......"
Game Over voor 'TRON 3'
"..."I kept dreaming of a world I thought I'd never see. And then, one day..." Teken de Tron 3 [url=https://www.change.org/p/walt-disney-revive-tron-3/u/10939433?tk=Vj55T0-4v2WJkbdKUaEuHWNMryQ6TXjxhXtMoKps1xI&utm_source=petition_update&utm_medium=email]......"
Game Over voor 'TRON 3'

laatste ratings

watchlist

TheBigCheese heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.