Ingegno Avatar

Ingegno

Laatste reviews

Ingegno heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=StarWars2015]Is een verwijzing naar het aantal personages/villains. Spiderman 3 had er veel te veel, dit lijkt hier ook aan de hand te zijn. Zeker als Doomsday niet de enige villain is aan het eind van de film.[/quote] Dat weet ik ook wel,......"
Doomsday niet grootste bedreiging in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'
"...[quote=StarWars2015]Spiderman 3 all over again...[/quote] Uhu, leg eens uit dan? Heb je de film al gezien? [quote=Nielsgibby10]Aan de ene kant toch wel tof maar ze kunnen het gewoon niet laten OM DAT OOK WEER TE SPOILEN. Jezus Zack, de marketi......"
Doomsday niet grootste bedreiging in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'
"...[quote=Greaterfool]Spelling en grammatica is ook heel moeilijk, Bron: dyslect. OT: heb weinig vertrouwen in deze film, vind sowieso vind ik die hele Gal Gadot een gigantische miscast, zelfs Megab Fox was beter geweest.[/quote] Miscast ja? Dus j......"
Gal Gadot en Chris Pine op nieuwe setfoto's 'Wonder Woman'
"...[quote=horizon]Omdat het een van de meest overgewaardeerde acteer prestaties van de laatste jaren is. Naar mijn mening is Nicholson veel beter.[/quote] Anderen hebben een eigen mening? Snel, bel de krant. Nicholson speelde zichzelf trouwens. Oo......"
POLL: slechteriken in films
"...In de zin: onze wereld. Maar hoe het er nou aan toe zou gaan wanneer zo'n Superman/Batman en wat niet tevoorschijn zouden komen. De consequenties en hun acties etc. Realistisch in die zin dus. In de trailers zag je daar al wat van terug: men is bang......"
'Batman v Superman: Dawn of Justice' meest realistische superheldenfilm tot nu toe

laatste ratings

7,8
Drive (2011)
Drive (2011)

watchlist

Ingegno heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.