Filmfan57 Avatar

Filmfan57

Laatste reviews

Filmfan57 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Echt zeer de moeite waard, ik wou dat ik beter Frans sprak want dan kon ik waarschijnlijk nog meer genieten van deze film. Goed geacteerd met prachtige muziek. Recensie geeft de essentie van de film zeer goed weer...."
La Famille Bélier
"...Prachtige film met inderdaad vrij zware klassieke muziek waardoor hij niet bij iedereen in de smaak zal vallen. Helemaal niets mee mis toch? Rush op zijn allerbest maar ook Mueller-Stahl levert een geweldige prestatie...."
Shine
"...[quote=merijnsa]Ik heb hem gezien in 3D maar alsnog is het een platte film. Verschrikkelijk slap en cheesy verhaal. Soort pocahontas met wat Dances with Wolves en een scheutje the Matrix bij elkaar gemengd tot hele lauwe zoutloze soep, die er van de......"
Avatar
"...Kan de bovenstaande recensies alleen maar onderschrijven. Zo vaak zit ik niet keihard te lachen bij een film maar bij deze gebeurt dat diverse keren. Met name de bedscène "...those aren't pillows" blijf ik iedere keer weer hilarisch vinden. Aanrader......"
Planes, Trains & Automobiles
"...Deze film moet je absoluut gezien hebben, niet voor niets jarenlang de best bezochte film in Frankrijk geweest. Louis de Funès en Bourvil op hun allerbest. Het sterkste punt in deze film is inderdaad dat iedereen zijn eigen taal spreekt, niets zo sto......"
La grande vadrouille

laatste ratings

watchlist

Filmfan57 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.