Filmfan57 Avatar

Filmfan57

reacties

  • Prachtige film met inderdaad vrij zware klassieke muziek waardoor hij niet bij iedereen in de smaak zal vallen. Helemaal niets mee mis toch? Rush op zijn allerbest maar ook Mueller-Stahl levert een geweldige prestatie.

    als reactie op de film Shine

  • [quote=merijnsa]Ik heb hem gezien in 3D maar alsnog is het een platte film. Verschrikkelijk slap en cheesy verhaal. Soort pocahontas met wat Dances with Wolves en een scheutje the Matrix bij elkaar gemengd tot hele lauwe zoutloze soep, die er van de buitenkant intressant uitziet. Oke, de eerste beelden waren echt meesterlijk. Je weet niet wat je ziet met die 3D bril op. Het eerste halfuur is dan ook nog heel erg goed te verteren, ik zat met een glimlach te kijken. Maar als Jake eenmaal bij de Na'vi-s aangesloten is begint het gejank. Cliché's stapelen zich op en one liners waarvan je niet weet of het nou een grote grap is of serieus bedoeld. Voornamelijk Michelle Rodriguez die doodleuk zegt "I didn't signed up for this shit". Prima zin, in een Steven Segal film. Colonel badguy was echt het meest platte personage wat ik ooit heb gezien. En dan die muziek. Cameron houdt blijkbaar heel erg van dat Titanic fluitje en heeft thuis waarschijnlijk de hele collectie Best of Panflutes Orchestra liggen. Wat een dweilmuziek, geen greintje originaliteit. Blijkbaar niets geleerd van the Dark Knight, nee die film was ook niet perfect, maar de muziek deed wel wat nieuws. Ik weet het, je moet je verstand op nul zetten en gewoon gaan bij deze film maar die uitspraak slaat nergens op als iets alleen visueel spettert. Technisch maakt de film de hype waar en dat 3D is simpelweg een hele nieuwe en toffe beleving maar de rest is ZO cheesy dat verstand op nul zetten echt niet helpt...[/quote]

    als reactie op de film Avatar

  • Kan de bovenstaande recensies alleen maar onderschrijven. Zo vaak zit ik niet keihard te lachen bij een film maar bij deze gebeurt dat diverse keren. Met name de bedscène "...those aren't pillows" blijf ik iedere keer weer hilarisch vinden. Aanrader met de Kerst.

    als reactie op de film Planes, Trains & Automobiles

  • Deze film moet je absoluut gezien hebben, niet voor niets jarenlang de best bezochte film in Frankrijk geweest. Louis de Funès en Bourvil op hun allerbest. Het sterkste punt in deze film is inderdaad dat iedereen zijn eigen taal spreekt, niets zo storend als het "allo, allo" effect in de meeste films van dit genre.

    als reactie op de film La grande vadrouille