Inartie Avatar

Inartie

Laatste reviews

Inartie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...^^ Niks mis met een goede combinatie. Laat ik het dan andes zeggen, ik ben bang dat het familiedrama de boventoon gaat voeren en dat de actie/de slag weinig aandacht krijgt. Waarschijnlijk hebben we de hoogtepunten al gezien in de trailer. Zoiets al......"
Trailer oorlogsfilm 'De Slag om de Schelde': duurste Nederlandse film in 10 jaar
"...Ziet er goed uit, maar ik verwacht er niet te veel van. Ben bang dat het persoonlijke drama van het Nederlandse gezien een grote rol gaat spelen en dat de echte slag een beetje op de achtergrond blijft. Dus meer dramafilm dan oorlogsfilm...."
Trailer oorlogsfilm 'De Slag om de Schelde': duurste Nederlandse film in 10 jaar
"...Heb het na de gratis proefperiode één maandje betaald gehad. Vond vooral het serie aanbod erg mager en dat is nu, mede door corona, niet veel beter geworden. Voor december ga ik het weer een maandje nemen. Het is een kersttraditie om alle Star Wars......"
Eén jaar Disney+! Was het de 6,99 euro per maand waard?
"...Alleen een paard kan een paard spelen. Is Twitter al ontploft?..."
Kate Winslet is een paard in trailer 'Black Beauty' van Disney+
"...Seiya, Depp is veroordeeld door een rechter en Amber niet. Ik denk dat het allebei twee idioten zijnen ze zullen beide wel schuld hebben aan deze situatie, maar het is lastig voor een studio om iemand die veroordeeld is voor het slaan van zijn vrouw......"
Oproep tot boycot 'Aquaman 2' na ontslag Johnny Depp

laatste ratings

watchlist

Inartie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.