jabberwocky Avatar

jabberwocky

Laatste reviews

The Royal Tenenbaums(2001)

"...Over het geheel gezien een mooie film en zeker een prent om een tweede kans te geven, het zit namelijk vol met 'zinloze' details (denk aan visuele en..."

Laatste reacties

"...http://www.realcareer.us/wp-content/uploads/2014/05/coffee-is-for-closers.jpg Dacht al, deze rol heeft Alec Baldwin al eens gespeeld in 1992......"
Trailer: Alec Baldwin is 'The Boss Baby'
"...Naar de huidige gore-standaard in horror-films kun je deze film geen horror meer noemen, maar wat er overblijft, imponeert toch enigszins, zeker de politieke bodem die je erin kunt lezen. Was dan ook tamelijk geschokt door het einde, the day after (k......"
Night of the Living Dead
"...Kent iemand al de kwaliteit van de dvd-releases van Pickpocket en L'enfer? (Mocht de source van Pickpocket bij Totalfilm hetzelfde als die van de AE (engels) en mk2 (frans) edities zijn, dan heb ik niet veel te klagen denk ik.)..."
DVD-releases week 35
"...Idem, maffe film zeg. Niet altijd mijn humor en de satire op de geldziekte van de westerse wereld is nu wel een beetje uh, overdone. Maar de optredens van ondermeer christopher lee, het langs lopen van een langharige lennon (die gekke beatles ook), d......"
The Magic Christian
"...Een film met een rustig tempo, die niet alleen drijft op zwarte humor. Ghost world probeert namelijk ook het emotionele spectrum van het adolescente leven te verkennen, die zo nu en dan treffend is. Mocht je dat niet boeien, komen er in ieder geval n......"
Ghost World

laatste ratings

jabberwocky heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jabberwocky heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.