dejo Avatar

dejo

Laatste reviews

dejo heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Eigenlijk kan de oude "Dune" nog prima. Het lijkt me moeilijk om echt iets aan de oude versie toe te voegen behalve dan de wat meer gelikte special effects. Ik krijg een beetje een "It" gevoel. De oorspronkelijk film was prima. De nieuwe was ook heel......"
Prachtige split-trailer toont beelden 'Dune 1984' synchroon met 'Dune 2020'
"...De film was geen topper maar de opbrengst van 40 mln doet de film geen recht. Het is een redelijke film en eigenlijk heb ik me prima vermaakt. Maar een overbodige film blijft het wel..."
Blu-ray review 'Hellboy' - te luidruchtige en overvolle reboot?!
"...Zucht...Disney maakt dezelfde fout als die gemaakt is met de X-Men-franchise. Ze blazen het MCU net zolang op tot die inelkaar ploft als een soufflee. Ik wed dat ze de volgende "Phase" niet eens afmaken omdat de belangstelling plots daalt onder het p......"
Team voor 'Avengers 5' al bekend!
"...Tarantino moet vooral zijn eigen films blijven maken. Als hij zich met Star Trek gaat bezig houden krijg je alleen maar gedrocht dat totaal niet past bij de toonzetting van de reeks. ..."
Tarantino's 'Star Trek' is Pulp Fiction in de ruimte
"..."Dit ga je niet geloven". WTF...wie schrijft dit soort berichten? Is die aan de pillen ofzo...wat een hysterische schrijfstijl voor een non-berichtje ..."
Bewijs: Acteur uit Sam Raimi's 'Spider-Man'-films speelt populair personage opnieuw in 'Far From Home'

laatste ratings

dejo heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

dejo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.