dejo Avatar

dejo

Laatste reviews

dejo heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...De film was geen topper maar de opbrengst van 40 mln doet de film geen recht. Het is een redelijke film en eigenlijk heb ik me prima vermaakt. Maar een overbodige film blijft het wel..."
Blu-ray review 'Hellboy' - te luidruchtige en overvolle reboot?!
"...Zucht...Disney maakt dezelfde fout als die gemaakt is met de X-Men-franchise. Ze blazen het MCU net zolang op tot die inelkaar ploft als een soufflee. Ik wed dat ze de volgende "Phase" niet eens afmaken omdat de belangstelling plots daalt onder het p......"
Team voor 'Avengers 5' al bekend!
"...Tarantino moet vooral zijn eigen films blijven maken. Als hij zich met Star Trek gaat bezig houden krijg je alleen maar gedrocht dat totaal niet past bij de toonzetting van de reeks. ..."
Tarantino's 'Star Trek' is Pulp Fiction in de ruimte
"..."Dit ga je niet geloven". WTF...wie schrijft dit soort berichten? Is die aan de pillen ofzo...wat een hysterische schrijfstijl voor een non-berichtje ..."
Bewijs: Acteur uit Sam Raimi's 'Spider-Man'-films speelt populair personage opnieuw in 'Far From Home'
"...Laatst deze film nog eens gezien. Eigenlijk vind ik dit de beste Godzilla film die gemaakt is. De remakes vind ik eens tuk minder amusant. Zeker als je beseft dat de film al 2 decennia oud is. De CGI is oogt niet slechter dan die van de recentere ver......"
Godzilla

laatste ratings

dejo heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

dejo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.