d3c3pticon0608 Avatar

d3c3pticon0608

Laatste reviews

d3c3pticon0608 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Deze short is nu al vele malen beter dan Jurassic World en zijn opvolger Jurassic World: Fallen Kingdom. Moet zeggen dat ik na deze beelden wel vertrouwen in Jurassic World 3 begin te krijgen. Hyped!!..."
Korte film 'Jurassic World: Battle At Big Rock' nu te zien, fans razend enthousiast!
"...Laat ze die Snyder cut nu maar gewoon uitbrengen.. De fans willen het, de blu-ray opbrengst kan maar zo de kosten terug verdienen die ze moeten hebben voor het CGI en de score.. En mocht het de kosten niet er uit halen, dan hebben ze in ieders geval......"
Er bestaat een Snyder-cut van 'Justice League'
"...Kan niet wachten op deze film. Vind elke film uit de hand van Nolan ongelofelijk goed! Is dan ook niet voor niks mijn favoriete regisseur. Erg benieuwd naar de eerste beelden en het uit eindelijke eind resultaat...."
Christopher Nolans 'Tenet' heeft een gigantisch budget
"...Breng dit gewoon uit,, de fans willen het,, Snyder lijkt er ook naar te pushen.. Met alle verhalen en foto's over dit project klinkt alles al beter dan de troep die Whedon heeft geleverd. Snyder heeft al bewezen goede DC films te maken (man of steel,......"
Zack Snyder onthult originele einde 'Justice League' met tijdreizen à la 'Avengers: Endgame'
"...Erg benieuwd naar deze film,, ik weet dat niet alles van DC de hoogste kwaliteit film is.. Maar toch ben ik er groot fan van.. Laat maar komen deze!..."
Poster DC-film 'Birds of Prey'!

laatste ratings

7,1
Deadpool 2 (2018)
Deadpool 2 (2018)

watchlist

d3c3pticon0608 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.