d3c3pticon0608 Avatar

d3c3pticon0608

Laatste reviews

d3c3pticon0608 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Aaah kijk daar is wederom het wel niet verhaal omtrent personages hun dood in Avengers.. Met bijna elke dag dit soort berichten hoef ik straks niet eens zelf meer naar de bios om er zelf achter te komen.. Snap niet d at jullie als filmtotaal hier zel......"
Loki officieel dood! En Thanos was bijna de verteller in 'Avengers: Infinity War'
"...Jammer dat deze maar beperkt in nederland wordt vertoond (Pathé dan).. Dan maar wachten tot deze op Blu-Ray te vekrijgen is. Hoe dan ook erg benieuwd naar deze Remake..."
Suspiria
"...Damn,, einde van een legende. Wat heeft die man ontzettend mooie comics gemaakt, en de daarbij horende impact op de films die uit zijn comics zijn voort gekomen / geïnspireerd. R.I.P...."
Stan Lee, bedenker van Spider-Man, X-Men en Avengers, overleden
"...Ziet er vele malen beter / toffer uit dan ik had verwacht. Toch wel erg Stoked geraakt om deze te willen gaan zien!..."
Pika Pika! Eerste trailer 'Pokémon Detective Pikachu'!
"...Heel tof!! Ergens ook logisch, bij het ontstaan van Joker, hoort ook de confrontatie met Batman (misschien als laatste shot in de film).. En dan wel de Batman uit de begin tijden, dus heel tof gedaan om de oude Batmobil te gaan gebruiken. Eerst maar......"
DC-film 'Joker' lijkt iconisch Batman-voertuig te laten zien!

laatste ratings

7,1
Deadpool 2 (2018)
Deadpool 2 (2018)

watchlist

d3c3pticon0608 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.