Zidane Avatar

Zidane

Laatste reviews

Zidane heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Jeetje wat hebt ik genoten van het eerste deel, vind idd ook dat Colin Firth een geweldige rol neerzette. Maarja ik ga niet een spoiler geven, aangezien de site het zelf al heeft gedaan, maar ik vind het onmogelijk gezien het eerste deel dat tie weer......"
Colin Firth krijgt rol in tweede 'Kingsman: The Secret Service'
"...Ik vindt het wel bruut als Idris Elba het gaat doen, aangezien nog nooit er een zwarte bond is geweest. Daarbij is zijn badboy uitstraling wel cool voor de nieuwe films....."
Hugh Jackman zou Bond- rol overwegen
"...Je mag natuurlijk niet zeiken over de speciaal effects uit die tijd en ook het budget van zes miljoen was laag, toch heeft het wel bij mij invloed op het cijfer van de film, het is gewoon te nep. Het verhaal zit wel weer heel sterk in elkaar en deze......"
The Terminator
"...Tsjaa absoluut de allerbeste Terminator film en in mijn ogen één van de beste films allertijden. Arnold Schwarzenneger zet zijn rol als robot beresterk neer, Robert Patrick is gewoon ziekelijk goed als slechterik en Linda Hamilton zet een doorgedraai......"
Terminator 2
"...Nou Ik hebt Terminator Genigys gezien, het viel me op zich nog wel mee. Gezien de twee films ervoor was deze zeker beter, maar het niveau van Judgement day zal denk ik geen ene Terminator film meer halen...."
Terminator Genisys

laatste ratings

watchlist

Zidane heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.