Diliberto Avatar

Diliberto

Laatste reviews

Darwin's Nightmare(2004)

"...Ik vond het wel aangrijpend, maar de personages zijn zwaar onderbelicht. We krijgen een aantal mensen maar heel vluchtig te zien, en een goed beeld..."

Laatste reacties

"...Erg goede film, boeiend. Ook grappige spitsvondigheden in aanvulling op de algemene verhaallijn, wat ervoor zorgt dat 'het aroma complex' is zeg maar. Alleen het einde vond ik net wat overdreven. Misschien is het in het boek ook zo, maar ik vond het......"
Perfume: The Story of a Murderer
"...Slap verhaal, historie is misschien niet helemaal objectief. Maar het is gewoon puur vermaak, actie en avontuur. Dus absoluut niet kijken als je zin hebt in een 'filmhuisfilm'. Verstand op nul en geboeid zitten kijken zou ik zeggen :)...."
Apocalypto
"...Het verhaal is een beetje dunnetjes. Maar Forest Whitaker moet toch gewoon een oscar krijgen voor zijn acteerprestatie, want die is fenomenaal. Dat maakt de film fascinerend tot het einde. Alleen al daarvoor 4 sterren waard!..."
The Last King of Scotland
"...Ik kan me, na het zien van de film, wel redelijk vinden in de recensie. In een vergelijking met Tarantino verlies je het al snel natuurlijk, maar ik kan het me wel goed voorstellen. De film speelt zich nl een beetje op dezelfde manier af. Maar zoals......"
Smokin' Aces
"...Ik ben het wel met de recensie van Gudo eens (ook al zijn de meningen over Fear and Loathing verdeeld...). Het is het allemaal net niet. Ook al zijn de decors en kostuums prachtig, en worden er vele sprookjes door het verhaal heen geweven, het is toc......"
The Brothers Grimm

laatste ratings

Diliberto heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Diliberto heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.