John Wayne Avatar

John Wayne

Laatste reviews

John Wayne heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Beste Mof, ze is destijds gescheiden van James Cameron. Er is geen geheim van gemaakt dat ze een bedrag van $ 50 miljoen er aan heeft overgehouden. Zoek het op, je kunt het zo vinden. Je kunt ook zoeken op haar naam met de toevoeging 'net worth '. He......"
Waarom besloot Linda Hamilton terug te keren voor 'Terminator: Dark Fate'?
"...Apart dat er meteen mensen zijn die weten dat ze het gewoon voor het geld doet en geen andere reden. Hamilton is allang binnengelopen en hoeft niet meer te acteren voor geld. Het kan dus best zijn dat ze een andere motivatie zocht...."
Waarom besloot Linda Hamilton terug te keren voor 'Terminator: Dark Fate'?
"...Gewoon een voorbeeld nemen aan mensen zoals Eastwood en Spielberg... en door blijven werken. ..."
Wordt 'Star Trek' nu Quentin Tarantino's laatste film of niet?
"...Niemand heeft nog maar iets van de film gezien...maar de azijnpissers staan al klaar. Zover ik weet is Daniël Craig nog altijd James Bond in de film, en met of zonder 007 licentie, hij speelt de hoofdrol. Ik wacht dus wel af totdat de film in de bios......"
Gerucht: Dit is hoe we de nieuwe 007 ontmoeten in 'Bond 25'
"...Domme opmerkingen... en dan bedoel ik niet die van King. Ik vind het sneu dat Trumpfans nog steeds moeten refereren naar Hillary, die geen president is. King heeft van begin af aan stelling genomen tegen Trump, in woord en geschrift. Als Amerikaans s......"
Stephen King: 'Trump is enger dan mijn boeken'

laatste ratings

watchlist

John Wayne heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.