John Wayne Avatar

John Wayne

Laatste reviews

John Wayne heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Gut, Filmtotaal is ontwaakt en weet ook een artikel aan Alan Parker te wijden. Parker was een regisseur die steeds iets bijzonders van z'n films wist te maken. Mijn favoriet is Mississippi Burning, nog steeds een ijzersterke en actuele film. Midnigh......"
Regisseur Alan Parker (o.a. bekend van Mississippi Burning) overleden
"...Ik vind het triest dat een site die zich Filmtotaal noemt, bijna alleen maar berichten plaatst over Comicverfilmingen en Star Wars, en niet eens een bericht neerzet over de dood van regisseur Alan Parker. Triest, dieptriest. ..."
'Solo: A Star Wars Story'-geruchten dikke vette onzin
"...Dat zijn geen fans, maar volslagen idioten. De film was matig, iets beter dan Batman and Robin, maar daarmee is ook alles gezegd. Wie schreeuwt om een versie van 170 minuten van deze film doet m.i. aan een vreemde versie van SM...."
Fans voeren campagne voor 'Batman Forever: The Schumacher Cut'
"...Ik heb hem ooit eens mogen ontmoeten op een filmbeurs. Aardige kerel, maar opvallend klein (volgens IMDb 1.79 m., maar ik denk toch gauw 5 cm kleiner). Ik heb menige western met hem op DVD en Blu-ray, maar ik denk dat Enter The Dragon z'n meest mem......"
'Enter the Dragon' ster John Saxon overleden
"...Superman pleegt geen moord, maar doodt zijn tegenstander. Er is dit geval sprake van doodslag en zelfs noodweer. Moord, wanneer er sprake is van van doden met voorbedachte rade, wordt wel gepleegd door Zod. ..."
Waarom vermoordt Superman in 'Man of Steel' eigenlijk de schurk Zod?

laatste ratings

watchlist

John Wayne heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.