Robin80 Avatar

Robin80

Laatste reviews

Robin80 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Slender Man! Zelden zulke bagger gezien in de bioscoop! Sommige "kijkers" konden de ellende niet langer aanzien en verlieten vroegtijdig de zaal! ..."
POLL: Slechtste films van 2018 (tot op heden)
"...Was deze nietskunner maar fan geweest van Blade Runner, het meesterwerk van R. Scott. BR 2049 is nu alweer vergeten, like tears, in rain. Deze vent moet achter een aanrecht gaan staan! Héél misschien krijgt hij dan de vaat schoon. Of misschien ook ni......"
Denis Villeneuve is fan van 'Sicario: Day of the Soldado'
"...Film gisteren gezien. Prima vermaak! Als SW-fan van het eerste uur, is het wel even wennen aan de "nieuwe gezichten". Het acteren is goed, zeer solide. Leuk verhaal, goed te volgen. Sommige scènes zijn helaas wel wat donker. Chewie is echt geweldig!......"
Disney verliest 80 miljoen dollar op 'Solo: A Star Wars Story'
"...Een gedrocht van een film!! Ook Spielberg heeft zijn "glans" verloren, net als Ridley Scott. De actie gaat veel te snel, je kan niet zien en volgen wat er gebeurt. Flauwe grappen worden opgevolgd door enorme plotgaten. Martijn Hamerling heeft kennel......"
Ready Player One
"...Tim Miller, dat belooft niet veel goeds! Is gewoon niet de juiste regisseur voor dit project! Regisseur met een tunnelvisie!..."
Nieuwe 'Terminator 3' loopt al vertraging op

laatste ratings

watchlist

Robin80 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.