unrelated Avatar

unrelated

Laatste reviews

The Last Samurai(2003)

"...Dja, Ik heb alleen gekeken naar de argumenten en conclusies. Die waren fout. Over je mening (die, neem ik aan, op eerdergenoemde conclusie steunt)..."

Laatste reacties

"...[quote=unrelated [2/2/03]][b]"Russian Ark, [...] is de eerste speelfilm die is opgenomen in één ononderbroken take – het langste shot uit de filmgeschiedenis. De repetities [...] duurden zeven maanden. Op 23 december 2001 werd de film, na drie eerde......"
Russian Ark
"...Mooie recensie! twee maanden geleden zag ik de film, en heb hem inmiddels op DVD. nu ben ik op zoek naar de Tora-san-serie (te koop/huur). ooit één deel gezien en benieuwd geworden naar de rest. toevallig ook andere films van YAMADA Yoji gezie......"
The Twilight Samurai (Tasogare Seibei)
"...[quote=Bukowski]als iemand zich beledigd voelt, wil ik graag een pijpje met hem roken.:) [img]http://www.shawnee.accessgenealogy.com/images/peacepipe.jpg[/img][/quote] Vérre van.. Maar die pijp wil ik evengoed wel eens proberen :E Je reactie in......"
Marokkaanse films in Pathé-bioscopen
"...[quote=Bukowski]bla bla bla[/quote]Wat iemand volgens jou wel of niet is interesseert me, gezien de constructieve ontwikkeling van deze "discussie", bitter weinig. Afgezien daarvan heeft "mans zijn" er weinig mee te maken of iemand uit zijn woorde......"
Marokkaanse films in Pathé-bioscopen
"...[quote=mic-abuser]Als "emperor" nou gewoon direct zegt dat het hem dwars zit dat er iets gedaan wordt voor de marokkaanse gemeenschap waar de autochtonen geen profijt van hebben, dan is z'n punt ook gelijk duidelijk en bespaart het een hoop moeite en......"
Marokkaanse films in Pathé-bioscopen

laatste ratings

unrelated heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

unrelated heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.