ajmal majidi Avatar

ajmal majidi

Laatste reviews

Wonder Boys(2000)

"...Een heerlijke film met zeer acceptabele acteerprestaties van douglas en maguire. ik zou deze film denk ik een 8 geven als er iets in het midden van..."

Laatste reacties

"...Ik heb deze film een paar dagen geleden in de bios gezien en....een prachtige epos! oeps moet nu gaan! krijgt van mij 4 sterren!..."
Troy
"...[quote=hermit elephant]Dan ga je toch lekker naar de Burger King![/quote] ben ik niet geweest man :)..."
Tarantino krijgt onderscheiding
"...Luister eens lieve vrienden: in deze film moet je en mag je geen verhaal zoeken. het is gewoon een kwestie van je verstand op 0,01 zetten en genieten van het spektakel, monsters en lekkere wijfen! ik heb hem afgelopen woensdag in de bios met fi......"
Van Helsing
"...Ik ben benieuwd moet ik zeggen backdraft uit 1991 (de enige " bradweer film" die een beetje bekend is) vond ik toch een sterke drama...als ik dit daarmee mag vergelijken dan wil ik het zeker wel zien..."
Ladder 49 poster
"...Michael moore is the BOMB! een paar reden daarvoor zijn: -zijn humor in zijn docu's -zijn manier van feiten verdraaien ( ja daar kun je niet omheen bij moore) -En zijn persoonlijkheid/menselijkheid...welke gefortuneerde regiseur gaat er n......"
Fahrenheit 911 krijgt prijs in Cannes

laatste ratings

ajmal majidi heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ajmal majidi heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.