Tobbe Avatar

Tobbe

Laatste reviews

Cats & Dogs(2001)

"...Het is zeker een film die vooral bedoeld is voorhet kleinere publiek. En voor de kattenliefhebbers ook niet zo'n superfilm. ;) Maar als je dat beide..."

Breakdown(1997)

"...Inmiddels gezien en ik moet zeggen: Veel beter dan gedacht! [rating 4] Er zit inderdaad een aardig snl tempo in, dus tijd om je te irriteren aan..."

Hard Rain(1998)

"...Okee, het regent er nogal veel. En wij Nederlanders zitten niet te springen om/met regen (en zeker vandaag niet, wat een snertweer). Maar daar oordeel..."

Underworld(2003)

"...Tip: deze film moet je zonder verwachtingen kijken. Veel mensen verwachten een Blade-achtige film en dan zijn ze teleurgesteld dat het toch echt iets..."

Laatste reacties

"...Toevallig nieuwjaarsdag van dvd gezien. Geweldige film en ook wel droef eigenlijk, maar dat zijn de sterkere emoties. Het is niet helemaal duidelijk wat er nou precies gebeurt, zelfs op het eind (leuke discussie gehad met medekijkers :D), maar het......"
Donnie Darko
"...Helemaal geen slechte film. JCvD heeft een boel films waarvan er een boel mij totaal niet kunnen bekoren, maar deze vond ik zeer vermakelijk & onderhoudend en tja, het is een SF en natuurlijk helemaal niet geloofwaardig ofzo, maar dat vind ik van......"
Timecop
"...Een 5.6 (25 votes) van de bezoekers van deze site en een 6.9 (5106 votes) maar liefst van IMDB... En niemand die er een reactie op geeft? Heeft iemand kijkervaring om te delen?..."
The Curse of the Jade Scorpion
"...Als film is het niet veel waard, vind ik. Het is allemaal vreselijk voorspelbaar, enorm Amerikaans (jaja, zelfs Ninja's kunnen dat blijkbaar zijn), met cliché op cliché, zelden echt grappig (tenzij je zoals hierboven geadviseerd werd er een flinke h......"
Beverly Hills Ninja
"...Het is een kinderfilm, dus bepaalde cynische zaken moesten verhuld worden. In de Engelse versie zijn iig nog een paar scherpe grapjes te horen; het weinige dat nog aan de strip relateert. Als je van een kinderfilm uit gaat, kan je het wel waarder......"
Garfield

laatste ratings

Tobbe heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Tobbe heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.