Hard Rain (1998)

Prepare for hard rain.

Reviews (3)

Kakagerrardfabregas

Avatar

Sorry hoor maar ik vond dat er niets mis was met deze film en hele goede zelfs en ik snap al helemaal niet dat mensen hem bagger noemen omdat het er de hele tijd regent dan is dit land dus ook bagger. en als je hem echt bagger vind dan zet je hem op een ander kanaal. maar dat doen je jullie ook niet en als je het wel doet dan mag je ordelen over de film

leonardus

Avatar

Best wel een leuke film, wel vreemd dat veel mensen hem niet leuk vinden alleen omdat het regent, daar kan je een film toch niet op afkeuren, acteerprestaties zijn inderdaad een beetje onder de maat, maar hoeveel van jullie genieten iedere keer weer van goede tijden slechte tijden, daarin zijn de acteerprestaties pas bagger, dan kunnen ze hier nog wat van leren.
Ik vind hem verder best leuk om naar te kijken en bagger is ie niet zoals sommige beweren, ik vind dat "bagger'' te snel onder een film geplaatst word, nu begrijp ik ook wel dat mensen een eigen mening hebben, maar toch word het te vaak gebruikt, doe dat bijvoorbeeld bij Glitter van Mariah Carey, onder die film past dan wel weer het woord ''bagger'' en daar is dan over nagedacht.

Tobbe

Avatar

Okee, het regent er nogal veel. En wij Nederlanders zitten niet te springen om/met regen (en zeker vandaag niet, wat een snertweer). Maar daar oordeel ik een film zeker niet op.
Het verhaal is niet eens zo heel ver gezocht (bij evacuaties gebeuren wel vaker zwaar criminele zaken) en de regen en al dat overige water zorgt wel voor een bizarre sfeer. En als je de film bekijkt zonder spciaal te kijken naar Morgan Freeman, zie je dat het allemaal best meevalt.
Een goede film in mijn ogen. [rating 4]