bonevue Avatar

bonevue

Laatste reviews

Surviving the Game(1994)

"...Belachelijk lage waardering, zowel imdb als FT. Elke film moet je beoordelen vanuit zijn genre. Ik meen in al die jaren dat ik op dit forum kom een..."

Laatste reacties

"...Ik lees recensies om informatie te krijgen en een mening over een film, sorry Hedwig jij en je vakbroeders en zusters kijken en beoordelen dit soort films als een keurmeesteer van de Michelingids die een Febo snackbar gaat beoordelen, slaat totaal ne......"
Wanted
"...[quote=El Chivo]Schoolvoorbeeld van hersenloos entertainment. Standaard verhaaltje (terroristen stelen bommen, held(in) proberen ze terug te halen) dat nergens geloofwaardig wordt. Alle clous in de film die de protagonisten naar de bommen leiden lijk......"
The Peacemaker
"...[quote=Filmp@ssie]Zwaar over gewaardeerde film er zijn veel betere gemaakt. Wat mij ook zo opvalt dat alle films over drugs en misdaad zowel als tv-series de mensen zo veel waarderen? Preuts ben ik absoluut niet maar volgens mij is de maatschappij......"
Blow
"...Bravo, sommige van deze recensies hier zijn bijna net zo mooi als de films die besproken worden. bravo het vervolg op deze film: ik ga nog een stapje verder door het het origineel niet te gaan kijken, ik doe het wel met de herinngering die ik heb......."
Belle de Jour
"...Misschien wel een goede film, filmtechnisch, acteurs/actrices en zo, maar te donker, deprimerend naar mijn smaak. Niet echt lekker vermaak dus. Zelfde gevoel krijg ik bij Monster...."
Boys Don't Cry

laatste ratings

bonevue heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

bonevue heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.