Voila Avatar

Voila

Laatste reviews

Indiana Jones and the Last Crusade(1989)

"...Vergeet de film Raiders of the Lost Ark uit 1981 niet te noemen. Wie deze film gezien heeft, zal beamen dat er geen sprake is van een langzame..."

Basic(2003)

"...Lol, dat ze hier zeggen dat ze hem goed viden. O+ Ik vond het meer een flop film en ik vind het ook HEEL ERG RAAR dat deze in de bios binnekort..."

Laatste reacties

"...Edit - op deze site is geen plek voor haatzaaiende antisemitische teksten -..."
Veel animo in Duitsland voor Hitlerfilm
"...Nog niet eerder gezien, ben benieuwd...."
Me, Myself & Irene
"...Sorry, laten we het houden op negroide medelanders. Daarmee wil je jezelf immers toch mee identificeren? Hier leefde blanke voorouders, hoe moeilijk je het ook vindt in je multi-utopische droomwereld...."
Veel animo in Duitsland voor Hitlerfilm
"...- In welk land denkt een groot deel van de bevolking dat het verboden is om het volkslied te zingen? - In welk land kunnen zangers in de gevangenis worden gegooid als ze vredelievende liederen zingen? - In welk land is een moeder van vijf kinde......"
Veel animo in Duitsland voor Hitlerfilm
"...Eindelijk na 59 jaar een wat meer realistische oorlogsfilm over Duitsers, in plaats van een dijenkletser uit Hollywood die nog meer te vergelijken is met een Tiroler Pornofilm dan met de realitieit. Prima, Wij blanke west-europeanen hebben recht op o......"
Poster Der Untergang

laatste ratings

Voila heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Voila heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.