aapejong Avatar

aapejong

reacties

  • Leuke film. Niet gezien? Kijken! :Y

    als reactie op de film Nothing to Lose

  • L.

    als reactie op de film Nothing to Lose

  • [quote=eddie1971]ooh wat een flutfilms zend veronica toch uit, altijd maar weer lopen geilen op hun zogenaamde goeie films die ze uitzenden, alle drie de batman films zijn absoluut zo slecht, ja dat is mijn mening, en mijn mening telt. alledrie de batman films zijn waardeloos. er is maar een goeie batman verfilming, en dat is Batman Begins, een ieder die een van deze films die veronica nu vanavond uitzend goed vind, die heeft echt GEEN smaak[/quote] Eum...moest jij niet allang in bed liggen?

    als reactie op de film Batman Forever

  • Inderdaad gewoon van Seinfeld gejat! I'm sorry the card says "Moops" You idiot its a typo. Its mores. No no the card says Moops. Mores! Moops!

    als reactie op de film Bubble Boy

  • [quote=WoUtoMatiC]NOU NOU[/quote] Well do ya? Punk! >:)

    als reactie op de film The Terminator

  • Voor iedereen die "The Terminator" vroeger wel leuk vond maar nu niet meer: One question: :-S Do you suck dicks for a living?

    als reactie op de film The Terminator

  • Wat een gezeur over goede en slechte films zeg. young guns rules gewoon. Hi Bob! Bye Bob! Best 2$ I ever spend! 8-)

    als reactie op de film Young Guns II

  • [quote=dandygal]Misschien deel 1 en 2 achter elkaar? Of zo niet, wanneer komt dan deel 2? Weet iemand dit?[/quote] Mensen zijn jullie nou echt niet "slim" genoeg om door te hebben dat die andere reacties gingen over een eerdere uitzending van deze film (toen in 2 delen). Deze keer zenden de belgen hem fatsoenlijk in 1 keer uit...

    als reactie op de film Nuremberg

  • [quote=sjemsjem]Een spoiler was hier op zijn plek[/quote] Spoiler? Spoiler? Man die hele film is een grote spoiler. 8-)

    als reactie op de film How to Lose a Guy in 10 Days

  • [quote=Kevin_Friesland]Dat was met "the Godfather", "Mad Max" al zo hoor, misschien zijn er nog meer voorbeelden..[/quote] Vergeet star wars II niet...The Empire Strikes Back :W

    als reactie op de film Analyze That

  • [quote=interbob]Opmerkelijk. Sweetgirl van hierboven zat al op het internet in 1970. Hoedje af!![/quote] Ja helemaal als je bedenkt dan toen alleen nog maar het ARPA network bestond (en pc's nog moesten worden uitgevonden) . Klasse filmsoptv.nl jullie waren er vroeg bij ;)

    als reactie op de film Analyze That

  • [quote=AngelEyes] Ook de muziek is best aardig 6,5/10[/quote] Best aardig....Best aardig....(hou je in, gewoon even tot tien tellen...hij weet waarschijnlijk niet beter...niets aan het handje...) :-S BEST AARDIG!.....#@!#@#!@#!$%%@# Arrgh dat lucht op! Best aardig, zoiets zeg je dus niet over de beste muziek die tot op heden is gemaakt :)

    als reactie op de film A Hard Day's Night

  • Leuke film...met een altijd sterke deniro.... Wie ergert zich ook zo dood aan de commerciele trekjes die deze site krijgt. Op tien verschillende plekken kun je lezen dat je 10 film van stanley kan kopen. Ik denk met weemoed terug aan de dagen van www.filmsoptv.nl....gewoon oldschool en no bullshit...

    als reactie op de film Men of Honor

  • Clint Rules 8-) "Their canbe two reasons why you did not sit next to me... Either you are scared...or you hate niggers" Clint: "Well I just hate niggers"

    als reactie op de film Firefox

  • [quote]Mijn excuses voor het overhitte taalgebruik, liet me even verdergaan dan eigenlijk de bedoeling was.. maar als iemand in je nabije omgeving toevallig homosexueel is, is het niet om te horen dat er nog steeds mensen zijn die dingen niet kunnen accepteren en die homosexualiteit een afwijking vinden. Daar kan ik mij boos om maken [/quote] Ik zat toevallig even de reacties op deze films te lezen toen ik een erg interessante discussie zag.Ik heb persoonlijk niets tegen homo's maar als je puur biologisch naar mensen kijkt, hebben homo's wel degelijk een afwijking. De meest belangrijke functie van een organisme is zich zelf voortplanten om de soort in stand te houden. Dit is iets wat homo sexuelen niet kunnen. Biologisch gezien zijn het dus "mislukte" mensen (ik zeg niet dat dit mijn persoonlijke mening is). Maar ik probeer puur biologisch en zonder emotie naar deze zaak te kijken. MIsschien is het wel een oplossing van de natuur om de over bevolking op onze aarde tegen tegaan. De mensheid is naar mijn mening veel te dominant aanwezig.Maar goed dat is weer een hele andere discussie. [quote]Dus of bannen, of negeren, maar ga ajb de discussie niet meer aan...[/quote] Lijkt me nooit een goed plan. Wie bepaalt dan wat gebanned of genegeert moet worden.

    als reactie op de film The Opposite of Sex

  • In de sneak gezien. Eerste uur was best wel grappig met een leuke charlie :) Het tweede uur was echter goed te vergelijken met een doordeweekse aflevering van "de love boat". Alle cliche's passeren de revu. Mijn advies is dus ook om na 1 uur je tv uit te zetten.

    als reactie op de film Good Advice

  • Pauperfilm, je bent niet goed bij je hood :|

    als reactie op de film True Romance

  • Int x=Count(number of times seen: True Romance) if(x smaller then infinity) { SetTvOn(); Myself.watch(); } else { Myself.selfDestruct(); } Echt een toffe film. En de scene tussen hopper en walkenis briljant. Eindelijk ben ik het weer een keer eens met de film van de dag. :) "So your grant-grant-grant-grant mother fucked a nigger, thats why you got nigger blood pumping though your veins"

    als reactie op de film True Romance

  • Mmmmmmmm, peanut butter ;)

    als reactie op de film Meet Joe Black

  • [quote=Zeurdoos]De film van de dag wordt ook op tijdstip van uitzending gekozen... Een film die prime-time er op komt maakt dus meer kans om tot film van de dag gekozen te worden. En een ander criteria is geloof ik bekendheid. Je zult dus zelden een filmhuis film als film van de dag zien... Maar Peter en/of Tako kunnen je er meer over vertellen, die kiezen de film van de dag per dag uit.[/quote] Ik maar denken dat dit speciaal een site was voor film kenners. Het eerste criterium waar je de film van de dag op zou moeten selecteren is volgens mij: Kwaliteit. 15 minutes is nou net een film die op dit punt grandioos door de mand valt. Ik kon me trouwens herinneren dat "vroeger" op deze site ander soort films, film van de dag" waren. Maar ik kan me natuurlijk vergissen. (Heeft dit misschien te maken met de hele nieuwe (mijn inziens meer commercieele) look)

    als reactie op de film Midnight Express

  • Hele leuke authentieke gevangenis film. Ik snap ook niet dat 15 minutes de film van de dag is. Wie bepaalt dat eigenlijk? Er zijn vandaag zeker 2 films die 25 minutes ruimschoots overtreffen. Deze en knocking on heavens door. Of ben ik de enige die dit vind?

    als reactie op de film Midnight Express

  • Whohoo! Dit zijn echt mijn soort films. Prima acterurs, mystiek sfeertje en fantastsiche beelden. Echt een top film. [rating 4.5]

    als reactie op de film Wo hu cang long

  • Out for justice/under siege zijn nog best ok.

    als reactie op de film Hard to Kill

  • Absoluut de beste film over de tweede wereld oorlog. En een cast om u tegen te zeggen. :W Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat iemand deze film nog nooit gezien heeft

    als reactie op de film The Longest Day

  • [quote=nummer 10]leuke film. Niet te danken aan de altijd zeer zwak acterende Slater.[/quote] In interview with a vampire speelt hij ook niet slecht.

    als reactie op de film Very Bad Things

  • [quote=Swampman]Dan weet jij dus echt niet wat een klassieker is.[/quote] Helemaal eens :Y Als dit geen klassieker is dan weet ik niet meer hoor. Een pracht verhaal en top acteer prestaties van newman en redford. Als je hem nog niet gezien hebt, kijken! [rating 4.5]

    als reactie op de film The Sting

  • [quote=Adamica]Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in The Hood ken ik niet... Ice age is geen komedie en ace ventura is niet leuk..niet eens grappig[/quote] Je wilt toch niet beweren dat jij de Amrican Pie serie + Road Trip + al die andere alleen maar op sex gebaseerde humor leuker vindt dan ACE VENTURA, jaaaaa jong, dan verschillen wij echt van humor smaak. Ice is age os voor mij gewoon een humor film. En of het nou strict genomen een comedy is maakt toch niets uit. Of zijn humor films iets anders dan comedys :|

    als reactie op de film Galaxy Quest

  • [quote=Adamica]Welke komedie is dan wel leuk? Ik heb net American pie The wedding gezien.... well ehhh de helft. yaikes ..uit die hap dacht ik[/quote] - Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in The Hood - Ice Age - Ace Ventura/Dumb and Dumber om er maar een paar te noemen

    als reactie op de film Galaxy Quest

  • [quote=Swampman]Sterke film van Don Siegel met overtuigende rol van Lee Marvin. Als deze acteur (Point Blank, The Dirty Dozen, Hell in the Pacific, The Big Red One, Monte Walsh, etc.) je niet kan boeien dan kun je het betere acteerwerk niet waarderen. Regisseur Jim Jarmusch & acteur/zanger Tom Waits zijn trouwens zo gecharmeerd van de heer Marvin dat zij samen een 'groep' gevormd hebben met de veelzeggende titel "The Sons of Lee Marvin". De enige bezigheid van deze 'groep' is het bekijken van films van de "late great Marvin". Het is mij nog steeds niet gelukt om me aan te melden bij deze club, damn. Hoe dan ook, Marvin Rulezzzz! :W[/quote] In deze film lijkt hij meer op een uitgebluste opa dan op een killer. Maar ik moet toegeven dat dit wel de enige film is die ik van hem gezien (behalve dirty dozen maar daarvan kan ik me hem niet precies herinneren). Dat er een fan-club voor hem is opgericht zegt natuurlijk helemaal niks over zijn prestaties , want anders zou dit betekenen dat Jim ook goed kan zingen.

    als reactie op de film The Killers

  • Leuke onderhoudende film, voor Julie en Pitt lijken voor elkaar geschapen. En inderdaad die verhalen over dat pistool zijn erg leuk [rating 4]

    als reactie op de film The Mexican

  • Viel me toch tegen. Ook al is eli walach goed op dreef als bende leider. Viel waarschijnlijkl tegen omdat ik hem vergeleek met: once upon a time in the west en the man with no name trilogy Sergio Leone :W

    als reactie op de film The Magnificent Seven

  • Kon me niet echt boeien, maar heb hem toen ook gezien met er door heen praat film kijk vrienden.

    als reactie op de film Cop Land

  • Ik heb hem gezien in de sneak. Op zich wel een leuke film, maar je moet er wel voor in de stemming zijn. [rating 3.5]

    als reactie op de film Finding Forrester

  • [quote] Wel vond ik dat de ommekeer van Norton's karakter verdomd snel ging en zijn redenen hiervoor blijven vaag [/quote] [spoiler]Norton begon na te denken over zijn denkbeelden over buitenlanders toen hij in aanraking kwam met zijn zwarte werk maatje. Hij kwam er nu langzamer hand achter dat het ras van een mens eigenlijk onbelangrijk is. Hij moest geloof ik 2 jaar zitten. En pas na +- 1 jaar begon hij zijn fouten in te zien. Dus zo snel ging dat nou ook weer niet.[/spoiler] [quote] ik klink waarschijnlijk wat negatief omdat deze film naar mijn idee de potentie had nog veel meer te kunnen zijn, met een impact à la Taxi Driver, ik noem maar wat. En dat heeft ie gewoon niet.[/quote] Na het kijken van American History X was ik echt een tijdje stil. dit in tegenstelling tot taxi driver wat ik ook wel een goede film vind, maar naar mening iets overgewaardeerd wordt. Maar dat is mijn mening natuurlijk.

    als reactie op de film American History X

  • Wat een flut film, thats 110 minutes i am not getting back :(

    als reactie op de film Galaxy Quest